ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


In momentul in care are loc o tragedie in familia dumneavoastra, mai exact trecerea in nefiinta a unei rude, unul dintre ultimele lucruri la care va ganditi il reprezinta costurile asociate inmormantarii. Pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra pe lucrurile cu adevarat importante, cum ar fi sa petreceti timp alaturi de persoanele apropiate si sa va conduceti ruda cum se cuvine pe ultimul drum, aveti nevoie de ajutor. Vi-l ofera o casa de servicii funerare din sectorul 3, care deserveste cartiere importante precum Balta Alba, Unirii, Vitan, Dristor, Salajan sau Muncii.

Daca apelati la servicii funerare sector 3 oferite de o firma profesionista si cu o experienta indelungata in acest domeniu, veti beneficia de pachete de inhumare si incinerare la preturi incepand de la 0 Lei (in baza talonului de pensie) si pana la 6.699 de Lei, in functie de preferintele si posibilitatile dumneavoastra. Aceste pachete contin gama completa de servicii si produse funerare intr-o forma standard, insa ele pot fi completate in functie de necesitatile si dorintele dumneavoastra.

Iata in continuare un exemplu de pachet oferit de o casa de servicii funerare din sectorul 3:

Pachetul inhumare 1 - 0 Lei (cu talonul de pensie)

Ce produse veti primi: sicriu complet echipat, perna, saltea, capitonaj capac, lenjerie pentru sicriu, orar mare, orar mic, voal, manere (4 bucati), suruburi pentru capac (8 bucati), crucifix, cruce lemn inscriptionata, 12 batiste, 12 lumanari mici, 12 banuti, 12 dolii pentru piept, o iconita sfintita, 2 prosoape mari, 2 lumanari mari, 6 prosoape mici, 2 platouri cu coliva, 3 colaci (cap, arhanghel, prescure), 12 pachete (produse de dulce sau de post), o sticla de vin, o sticla de vin + ulei, un set de pahare de plastic, un set de lingurite de plastic, 15 lumanari.

De ce servicii veti beneficia: constatarea decesului, imbalsamarea decedatului, toaletarea de catre casa de servicii funerare sector 3 (spalat / imbracat), transportul sicriului la domiciliu, asezarea decedatului in sicriu, manipularea decedatului si a sicriului, transportul funerar la biserica si cimitir, actele necesare inhumarii (certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie de la SANEPID, aviz de la procuratura), aducerea actelor la domiciliu, intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

Celelalte pachete de inhumare si de incinerare din oferta serviciilor funerare din sectorul 3 difera in functie de produsele si serviciile care va sunt puse la dispozitie, astfel:

- sicriul poate fi echipat cu capac dublu de deschidere;

- lumanarile vor fi mari, nu mici;

- veti primi 10 prosoape in loc de 5;

- serviciile funerare sector 3 va ofera si o coroana de trandafiri (80 de flori) si o coroana de garoafe (80 de flori);

- tacamurile din plastic vor fi inlocuite cu vase, cani si furculite obisnuite;

- veti primi si 12 pungi mari.

Bineinteles, acestea sunt detalii care la prima vedere ar putea parea nesemnificative, tinand cont de momentele grele prin care treceti. Cu toate acestea, desi motivul este unul foarte trist, inmormantarea este pana la urma tot un eveniment si, la fel ca o nunta sau un botez, cu siguranta va doriti sa iasa perfect. Prin urmare, apelati la o firma de servicii funerare din sectorul 3 sau sectorul dumneavoastra, si aceasta va va ajuta sa treceti mai repede peste clipele delicate!