ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Desi traim in era informationala si a tehnologiei digitale, exista anumite produse de papetarie care inca isi pastreaza utilitatea. Fie ca sunt folosite in birourile unei companii mari, fie ca sunt utilizate in activitatile cotidiene, acestea se dovedesc a fi de folos in organizarea si eficientizarea sarcinilor de lucru. Daca te intrebi ce produse de papetarie mai poti gasi prin magazinele actuale si cum le poti integra in activitatea ta zilnica, iata cateva dintre obiectele care se incapataneaza sa reziste pe piata, in ciuda progresului tehnologic. 

Plicurile din hartie

Folosit pentru facturi, materiale promotionale, felicitari pentru ocazii speciale sau alte evenimente similare, acest produs de papetarie este intalnit foarte des in activitatile cotidiene. Disponibile intr-o gama variata de marimi si culori, plicurile din hartie sunt utile cand vine vorba de sigilarea documentelor importante sau chiar a banilor. Tocmai din acest motiv, alegerea acestui produs de papetarie este extrem de importanta, intrucat te poate asigura ca informatia transmisa va ajunge la destinatar in cel mai sigur mod posibil. Pe langa rolul sau de pastrare a documentelor, plicul poate insemna si o modalitate eleganta prin care se poate comunica. De aceea, in functie de scopul utilizarii lui, acest produs de papetarie poate fi regasit in diferite exemplare, cum ar fi cel cu fereastra transparenta sau cel cu folie rezistenta la socuri. 

Notitele autoadezive

Mici si colorate, notitele autoadezive sunt un produs de papetarie extrem de apreciat datorita rolului lor eficient. Te poti baza pe notite adezive atunci cand vrei sa notezi informatii succinte, dar extrem de importante, cand vrei sa transmiti o informatie cuiva iar timpul nu iti permite sa aprofundezi subiectul sau cand iti doresti sa nu uiti un lucru foarte important. Cu ajutorul acestui produs de papetarie, iti eficientizezi activitatea si, mai presus de orice, reusesti sa iti prioritizezi responsabilitatile. Reminder-ul  iti va transmite intr-un mod simplu si elegant la ce data ai programata urmatoarea intalnire de afaceri sau la ce ora trebuie sa termini un anumit task extra de care ai uitat intre timp. Iata cum acest accesoriu simplu de papetarie te fereste de neplaceri si te ajuta sa pastrezi informatii importante. Unde mai pui ca acestea iti sunt de folos chiar si in viata personala, cand preferi sa le lipesti pe frigider pentru a-ti aminti de programarea la medic sau de ziua de nastere a unei persoane importante din viata ta. In plus, un post-it te ajuta sa cataloghezi si sa separi anumite produse pe care le folosesti zilnic. 

Hartia A4

Scriem pe smartphone, scriem la laptop, de ce nu si pe hartie? Acest produs de papetarie nu poate fi uitat datorita rolului sau primordial in ceea ce priveste cele mai importante acte si documente, care, de regula, trebuie neaparat sa fie in format fizic, dincolo de disponibilitatea lor in format electronic. Intr-o companie, toate documentele, contractele si actele oficiale au acest format prietenos pentru a fi depozitate cat mai usor, dar si pentru a se lucra mai bine cu ele. Din acest motiv, imprimantele, scanner-ele si fotocopiatoarele includ acest format uzitat.  

Iata cum produsele de papetarie sfideaza trecerea timpului si raman o emblema a clasicului, fiind folosite in majoritatea domeniilor de activitate! Tu ce produs de papetarie folosesti cel mai des?