ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Desi traim in era digitala, in care majoritatea comunicarii, fie ea personala sau profesionala, se realizeaza pe internet, este clar ca hartia nu va disparea prea curand. Scrisorile de mana au fost in mare parte inlocuite cu e-mail-uri, faxul nu mai este nici el de actualitate, iar telefoanele din prezent nu mai sunt cu fir, ci au ajuns aproape la fel de "smart" precum utilizatorii lor.

Cu toate acestea, industria de birotica si papetarie inca mai prospera, intrucat, cel putin in cazul firmelor, nimic nu poate egala fermitatea unui contract semnat cu pixul sau stiloul pe hartie. De asemenea, nu trebuie sa ii uitam nici pe copii, ale caror rechizite si manuale scolare sunt tiparite pe acelasi material inventat de chinezi si perfectionat in ultimii peste 2.000 de ani.

Din aceste motive si nu numai, furnizorii din acest domeniu din Romania au in continuare succes si vanzari numeroase. Spre exemplu, magazinul de birotica si papetarie OfficeClass.ro este furnizorul online nr. 1 din tara pe aceasta nisa, gratie ofertei extrem de variate, provenite de la branduri renumite la nivel national si international, dupa cum vom vedea in continuare.

Totodata, acest magazin online se remarca prin ofertele, promotiile si reducerile pe care le practica, dar si prin livrarea rapida, in maximum 48 de ore in toata tara, si gratuita la comenzi cu o valoare de peste 180 de lei. Iata, in continuare, care sunt produsele de birotica si papetarie pe care le comercializeaza OfficeClass.ro:

1. Produse din hartie si plicuri. In aceasta categorie, intra hartia de copiator, rolele pentru plotter, hartia de scris, rolele pentru fax si case de marcat, notes-urile adezive si cuburile, caietele pentru birou, tipizatele, plicurile (din plastic, hartie sau adezive portdocumente), hartia milimetrica, etichetele autoadezive, hartia foto si bloc notes-urile.

Aceste produse de birotica si papetarie provin de la branduri precum Clairefontaine, Double A, 3M, Apli, Donau, Elba, Faber Castell, Herlitz, Noki, Pelikan, Post-it, Sigel, Xerox etc.

2. Produse pentru organizare si arhivare. Acestea includ bibliorafturi si accesorii, caiete mecanice, cutii de arhivare, indexuri si separatoare, dosare si mape din carton, clipboard-uri, baghete de indosariere, fisiere rotative si clasoare, tuburi pentru proiecte etc. Vorbim despre aproape 1.700 de produse, de toate dimensiunile si formatele si in culori variate.

3. Tehnica de birou si accesorii IT. Una dintre cele mai apreciate categorii din oferta furnizorului de birotica si papetarie, aceasta include distrugatoare de documente, trimmere si ghilotine de hartie, aparate de indosariat, laminat si lacuit UV, aparate de biguit, microperforat si faltuit, dar si aparate pentru carti de vizita, capsatoare, prese, calculatoare de birou, masini de stantat si detectoare si numaratoare de bancnote.

Tehnica de birou este recomandata in special firmelor, iar producatorii cu care colaboreaza OfficeClass.ro sunt printre cei mai cunoscuti: Sharp, Apli, Canon, Dahle, Data Flash, Diplomat, Essette, Falcon, Fellowes si Philips. 

4. Rechizite si articole scolare. Nu in ultimul rand, furnizorul tau favorit iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru micutul sau micuta ta. Ne referim aici la penare si huse, caiete, blocuri de desen, hartie creponata, atlase, carti de colorat si decupat, articole creative si articole scolare diverse.

Prin urmare, daca ai nevoie de articole de birotica si papetarie, alege OfficeClass.ro si bucura-te de furnizori renumiti la nivel international, reduceri semnificative si livrare rapida.