ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spuma folosita la saltele a fost creata intamplator, cu scopul de a proteja astronautii impotriva presiunii.
Proprietatile sale insa, au convins foarte multi oameni ca merita toata atentia. Astfel, in ultimii ani a ajuns sa fie extrem de populara in productia de saltele si sa fie cel mai iubit material de catre cei care vor un somn odihnitor. 
Saltelele din spuma pot fi achizitionate in mai multe variante, in conditiile in care exista mai multe tipuri de spuma:
Latexul. Este o varianta naturala, care respira cu usurinta si ofera o senzatie placuta de racoare pe timpul noptii. Din pacate, este o solutie destul de costisitoare.

Spuma poliuretanica. Este cel mai popular tip de spuma gratie costului sau destul de redus si modului in care se comporta. Aceasta poate sa aiba diverse grade de duritate si densitate si asigura un confort sporit.
Spuma cu memorie. Este foarte apreciata pentru faptul ca se muleaza perfect pe corpul utilizatorului. Cei care folosesc spuma de memorie nu au atat de multe probleme de circulatie sau dureri musculare si sunt mult mai odihniti pe timpul zilei.
Spuma elastica. Este o spuma cu elasticitate mare care se remarca printr-o durata de viata foarte mare.

Care sunt principalele avantaje ale saltelelor din spuma?

Prietenii de la magazinul Expert Saltele ne-au spus ca exista multe avantaje pe care saltelele din spuma le ofera, chiar daca de multe ori costul nu este printre ele. Daca vrei sa te bucuri de un somn odihnitor insa, merita sa faci o achizitie de acest fel din urmatoarele motive:
Te bucuri de o sustinere foarte buna a corpului. Greutatea este distribuita in mod egal pe saltea, ceea ce face ca somnul sa fie perfect chiar si pentru persoanele care au probleme cu spatele.
Ai libertate de miscare. Te poti misca in voie chiar si atunci cand dormi alaturi de un partener, in conditiile in care nu il deranjezi cu absolut nimic.
Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste alergenii. Daca ai alergii la acarieni, praf si alte particule, salteaua din spuma este cea mai potrivita pentru tine, deoarece nu lasa nimic sa patrunda in nucleul sau.
Te bucuri multa vreme de ea. Usor de curatat si foarte rezistenta, salteaua din spuma poate sa reziste fara probleme chiar si 10 ani, fara a-si pierde din proprietati. Astfel, poti spune ca o investitie intr-un astfel de produs este o investitie pe termen lung.