ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pământul patriei noastre ascunde bogății importante, iar de unele dintre acestea puțini au aflat. Este cazul și celor șapte izvoare care se găsesc în Munții Bucegi la o altitudine de 1.300 de metri și a căror apă este considerată cea mai pură din întreaga lume.

O adevărată comoară naturală izvorăște la ”Cascada 7 Izvoare” care se află între lacurile Bolboci și Scropoasa, unele legende atribundu-le chiar proprietăți magice. Se spune chiar că și dacii își procurau apă de aici.

Încă din 1927 această apă a făcut obiectul unor studii de laborator, rezultatele fiind uimitoare, confirmându-se faptul că acolo se găsește o apă extrem de pură. După câțiva ani, acestea au fost reluate, iar rezultatul a fost același: indicatorii apei au un standard de calitate extrem de ridicat. Nivelul de bacterii este aproape de zero, la fel ca şi cantitatea de azotaţi şi azotiţi.