ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una din cele mai vechi remedii naturiste din lume, cimbrul, precum și cuișoarele sunt combinate într-o formulă unică, sub forma antibioticului natural Biomicin Forte. Acesta conține ulei esențial de cimbru și de cuișoare, fiind cunoscute pentru caracteristicile antivirale, antibacteriene și antifungice, precum și pentru alte efecte medicinale importante.

Beneficiile uleiului esențial de cimbru

Uleiul esențial de cimbru se folosește încă din Grecia Antică, continuând în Evul mediu și fiecare etapă a istoriei. Dacă la început, acesta era folosit pentru îmbălsămare, în timp a fost folosit pentru băi, pentru un somn mai odihnitor, pentru eliminarea afecțiunilor pielii și pentru prevenirea afecțiunilor la nivel intern. Acest ulei esențial are efecte pozitive nu numai la nivel extern, ci mai ales intern, dacă este folosit în preparate special concepute pentru tratarea afecțiunilor virale, fungice sau bacteriene, cum este cazul antibioticului natural Biomicin Forte.

Acest ulei esențial are efecte pozitive puternice, fiind recunoscut pentru efectele antivirale, antibacteriene și pentru reducerea stresului. Fiind un excelent tonic și stimulent nervos, antiviral și antibacterian cu spectru larg, expectorant și antifungic, antihelmintic și stomahic, uleiul esențial de cimbru nu conține chimicale și componente cu efecte dăunătoare organismului. Acest ulei este concentrat, fiind ideal pentru îndepărtarea microbilor și tratarea răcelilor.

Beneficiile uleiului esențial de cuișoare

Uleiul esențial de cuișoare este un produs natural cu efecte puternice la nivelul organismului, fiind folosit mai ales datorită antioxidanților care se regăsesc într-o concentrație foarte mare în acesta. Cuișoarele sunt cel mai vechi condiment din lume, care are efecte foarte cunoscute, care a fost folosit în mai multe moduri, ajutând omenirea în mai multe sensuri, de la combaterea durerilor, până la stimularea digestiei și a sistemului imunitar.

Cuișoarele și mai ales uleiul esențial din această plantă au efecte benefice, fiind folosit pentru ameliorarea digestiei, a febrei, a problemelor respiratorii, având abilități antifungice, antiinflamatoare, efecte pozitive pe un spectru larg de afecțiuni. Acest produs impresionant are beneficii importante asupra organismului, făcând parte din componența antibioticului natural Biomicin. Acest ulei se folosește nu numai în uz extern, ci și intern, fiind un excelent remediu pentru candida, un antioxidant puternic, stimulând digestia și având un puternic efect antibacterial. De asemenea, acest ulei ajută sistemul imunitar, îmbunătățește circulația sângelui, este un antiinflamator și antioxidant care menține sănătatea pielii și reduce acneea. 

Nu în ultimul rând, uleiul esențial de cuișoare care intră în componența antibioticului Biomicin se va dovedi foarte eficient în tratarea infecțiilor bucale, respiratorii și cutanate, în gripe și răceli, pentru dureri și herpesuri, revitalizând în același timp sistemul nervos.

Uleiul esențial de cuișoare este recomandat în infecții bucale, pentru un somn liniștit, în tratarea infecțiilor digestive, în tratarea durerilor, având efecte antivirale, antifungice, antispastice și stimulente generale, precum și antiparazitare și antinevralgice.

Recomandări administrare Biomicin Forte

Biomicin Forte se administrează atât copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, o capsulă de două ori pe zi, la o oră după mesele principale, cât și adulților, câte o capsulă de 3-4 ori pe zi, la o oră după mesele principale și gustări. Acest supliment alimentar este recomandat în infecții respiratorii, digestive și uro-gentale, fiind un preparat ideal și pentru a trata afecțiunile urinare, ginecologice și genitale, renale și digestive, mai ales pentru tratarea afecțiunilor respiratorii.

Fără doar și poate, antibioticele naturale se vor dovedi mult mai eficiente și mai puțin periculoase decât antibioticele alopate, medicii avertizând că automedicația cu antibioticele din farmacii poate duce la o rezistență a organismului în fața bacteriilor, în fața acțiunii antibioticelor, precum și la intensificarea efectelor secundare.

În plus, antibioticele nu sunt analgezice, nu pot vindeca orice boală și în orice stadiu, nu se pot lua fără recomandarea medicului pentru că va produce efecte secundare puternice. În schimb, antibioticele naturale sunt lipsite de efectele secundare, au o acțiune puternică asupra bacteriilor, virușilor și fungilor și nu provoacă efecte neplăcute puternice.

Nu în ultimul rând, antibioticul natural Biomicin Forte are o acțiune benefică în infecțiile digestive, urinare și respiratorii, cele mai des întâlnite tipuri de afecțiuni cu care se confruntă atât adulții, cât și copiii. Nu este recomandat femeilor însărcinate, care alăptează, copiilor sub 10 ani și nici persoanelor care suferă de ulcer sau gastrită, în rest nu există contraindicații în acest sens.