ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sezonul acesta este cu și despre hanorace. Această piesă vestimentară face senzație inclusiv în moda masculină și fiecare bărbat care își dorește să fie în tendințe trebuie să știe ce se poartă și ce piese merită cumpărate.

Câteva hanorace de modele diferite te vor ajuta să îți construiești tot felul de ținute, atât elegante, sport sau potrivite pentru zilele la birou ori cu întâlniri importante. Un loc aparte în materie de hanorace îl ocupă în acest sezon cele cu imprimeuri, dar nici hanoracele în culori electrizante nu sunt de neglijat.

În funcție de ocaziile în care te afli cel mai des, optează pentru stiluri de hanorace care te ajută să construiești acele ținute care se pot purta acolo unde ai de mers și care în același timp te reprezintă cel mai bine. Descoperă care sunt cele mai tari hanorace pentru bărbați, în acest sezon și care sunt piesele care merită cumpărate de pe Bolf.ro.

Hanoracele cu imprimeu
Pentru un look cât mai masculin în acest sezon, alege hanoracele cu imprimeu supradimensionat. O idee pe care o poți adopta este să folosești o jachetă de piele și o pereche simplă de jeanși negri sau indigo că bază pentru ținuta ta. De aici, poți experiementa mai departe cu mai multe modele de hanorace cu imprimeu grafic sau cu desene supradimensionate. Completează look-ul masculin cu o pereche de pantofi de piele casual de calitate, evită să porți la această ținută sneakers sau alți pantofi sport.

Hanorace cu logo supradimensionat
Hanoracele cu logo supradimensionat sunt o altă piese de rezistență în acest sezon și un bărbat care își dorește să țină pasul cu tot ce este nou în materie de modă, are multe opțiuni la acest capitol. Un hanorac cu logo mare, supradimensionat pe piept este must-have dacă și tu iubești hanoracele și stilul sport-elegant în egală măsură. Asortat cel mai bine la jeanși negri sau gri, hanoracul cu logo mare inscripționat face furori în acest sezon și este tot ce ai nevoie atunci când îți dorești să obții un look trendy.

Hanoracele clasice
Cine spune că un hanorac simplu, în linii clasice nu poate fi parte a unei ținute tari pentru această iarnă. Poartă hanoracele clasice inclusiv împreună cu un sacou sport-elegant. Cei care optează pentru combinații îndrăznețe și au un simt estetic dezvoltat atunci când este vorba de mix&match când vine vorba de modă, pot integra hanoracele clasice într—o ținută de birou care are la bază un costum elegant. Când porți hanoracul împreună cu un costum elegant, optează pentru culori neutre cum sunt griurile, bejul sau chiar negrul.

Hanoracele în culori puternice
Hanoracele în culori electrizante sunt alte variante potrivite de la care poți pleca pentru a-ți alcătui ținute îndrăznețe în acest sezon. Culorile puternice sunt ideale pentru ținutele sport. Poartă un hanorac în culori puternice împreună cu jeanși, cu pantaloni stil jogger, împreună cu pantaloni largi sau într-o combinație ieșită din tipare – cu pantaloni stil army. Opțiunile sunt nenumărate, așadar totul depinde de creativitatea ta în materie de modă.