ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un celebru actor de la Hollywood, câștigător al Premiului Oscar, a transmis un mesaj Guvernului României, referitor la protejarea pădurii din zona Vidraru.
 
Leonardo di Caprio a promovat pe contul său de Instagram o campanie Greenpeace de ecologizare a pădurii din zona lacului Vidraru. Actorul a mai scris despre efortul voluntarilor din 11 țări de a atrage atenția Guvernului de la București că trebuie să protejeze această zonă.

În doar 15 ore, postarea a primit peste 200.000 de aprecieri și peste 700 de comentarii.

"Voluntarii Greenpeace colectează gunoiul lăsat în pădurile românești, de la stația din apropierea Lacului Vidraru, râul Argeș, bazin hidrografic amenințat de exploatarea forestieră ilegală și de defrișări.
 
Luna trecută, voluntarii Greenpeace din 11 țări europene (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croația, Finlanda, Slovacia, Slovenia și Elveția) au început o mapare a uneia dintre ultimele păduri seculare din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul român să o protejeze", a scris di Caprio, potrivit b1.ro.