ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara – IFN – fondata in anul 2006. De atunci si pana in prezent, compania a deservit peste 1 milion de romani (clienti unici) cu venituri mici si medii, oferindu-le credite rapide cu diverse valori.

Aceasta IFN s-a pozitionat in timp ca fiind o alternativa la entitatile bancare pentru o anumita categorie de clienti, care de obicei sunt refuzati de alte institutii financiare pe motiv de venituri insuficiente, privind acordarea unui imprumut. 

Provident face parte grupului britanic International Personal Finance (IPF) si a adus pe piata din Romania un model de business in premiera, cu abordare care permite accesarea unui imprumut majoritatii romanilor. IPF este lider international pe segmentul de credite rapide la domiciliu si inregistreaza activitati in 9 tari din Europa, in Mexic si in Australia.

Altfel spus, conditiile minime specifice creditelor rapide Provident, precum si posibilitatea de a obtine un imprumut fara a fi nevoie sa te deplasezi de acasa reprezinta principalele avantaje ale acestei institutii. 

Spre exemplu, cu un venit de minimum 300 de lei/luna, romanii pot accesa credite rapide pentru nevoi personale, cu gestionare la domiciliu, in maximum 48 de ore, in limita veniturilor disponibile. Spre deosebire de alte institutii financiare, Provident Financial Romania nu iti cere garanti sau garantii.

Valoarea unui imprumut Standard se intinde intre 500 si 20.000 de lei, iar ratele sunt fixe si saptamanale. In schimb, creditul STAR iti ofera rate lunare. In functie de nevoile tale si posibilitatile de returnare a banilor, poti beneficia, cu alte cuvinte, de un imprumut personalizat.

Mai mult decat atat, institutia financiara nebancara Provident este permanent atenta cu tine si receptiva la nevoile tale. Periodic, compania desfasoara diferite campanii menite sa vina in ajutorul tau, indiferent ca este vorba de credite rapide promotionale sau de recompensarea increderii tale. 

Credite rapide de Black Friday
Profita de sezonul marilor reduceri si cumpara tot ce ai asteptat intregul an, cu ajutorul unui imprumut promotional Provident. Doar acum beneficiezi de:
    • Zero comisioane
    • Sume intre 1.000 si 3.000 de lei
    • Rate fixe saptamanale

Campania se desfasoara in perioada 27 octombrie - 29 noiembrie 2020, iar regulamentul promotiei este disponibil aici. Important este insa ca imprumuturile accesate pentru achizitia unor produse aflate la reducere sa aiba in spate o decizie bazata pe o analiza: daca exista suma necesara rambursarii fara dificultati a ratelor si daca produsul achzitionat reprezinta o investitie pe termen mai lung, atunci e momentul potrivit sa investesti in planurile tale. 
 

Recomanzi si castigi
Daca esti sau ai fost client Provident, indruma-ti un prieten care are nevoie de un imprumut catre aceeasi companie. In cazul in care acesta solicita si obtine un credit IFN de la Provident, mentionandu-te drept persoana de la care a primit recomandarea (nume si numar de telefon), castigi un premiu in valoare de 300 de lei. Iar cu cat mai multe recomandari, cu atat mai multi bani pentru tine.

Campania este valabila in perioada 20 mai - 31 decembrie 2020. Mai multe detalii despre mecanismul promotiei sunt disponibile pe site-ul Provident.ro.

Asadar, cu Provident ai numai de castigat! Sub noul slogan, „Impreuna rezolvam mai usor”, compania isi propune sa-ti fie alaturi atat la bine, cat si la greu. Suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau aplica online, completand formularul pentru credite rapide disponibil pe site, iar unul dintre reprezentantii Provident te va contacta si ajuta in cel mai scurt timp posibil.