ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se apropie toamna si e prea frig sa mai petreci serile la terasa alaturi de cei dragi. Nu se stie cand vei putea sa te mai bucuri de bauturile tale preferate in oras, asa ca a venit momentul sa inveti cum sa iti creezi propriul bar chiar in casa ta!


In cele ce urmeaza, vei descoperi cateva bauturi alcoolice care nu pot lipsi din barul de acasa. Astfel, vei reusi sa iti impresionezi musafirii cu cocktailuri inedite si savuroase de fiecare data cand ai ocazia. Pentru a deveni un mixolog de succes, vei avea nevoie de o varietate de bauturi, pe care le poti gasi la oferte si reduceri in cadrul magazinului online BeiCeVrei.

Iata doar cateva exemple de bauturi alcoolice care nu trebuie sa lipseasca din recuzita niciunui barman iscusit!

Vodka

Vodka se numara printre cele mai recomandate bauturi pe care ar trebui sa le ai in barul de acasa.Doar astfel, vei reusi sa prepari retete simple, dar de impact, si sa iti impresionezi oaspetii.

Gin

Cocktailurile cu gin au o aroma unica avand in vedere ca gustul de ienupar nu trece niciodata neobservat. De la clasicele variante de bauturi alcoolice, precum Gin Tonic, Martini, French 75, pana la cele mai spectaculoase combinatii, precum Negroni, Earl Grey Martini sau Singapore sling, ginul este un must-havein barul tau.

Whisky

De altfel, trebuie sa stii ca BeiCeVrei este importatorul oficial in Romania al brandului Jack Daniel’s, motiv pentru care trebuie sa accesezi acest magazin online pentru a te bucura de un whiskey de calitate la pret de import.

Tequila

De fiecare data cand vrei sa iti impresionezi oaspetii, poti apela cu incredere la bauturile cu tequila. Nu ai cum sa dai gres cu retetele simple, dar impresionante de Margarita, Tequila Sunrise, Tequini sau El Diablo.

Rom alb

Cand ai ramas in pana de inspiratie si nu mai stii ce cocktailuri sa prepari, romul alb te va salva. Acesta este folosit in diferite combinatii de bauturi alcoolice, precum Daiquiri, Mojito, Cuba Libre sau chiar rom tonic.

Bittere, Aperol, amaretto si lichioruri

Bitter-ul este o tinctura de plante, prescrisa, in general, ca medicament. Cu toate acestea, face minuni si pentru diverse cocktailuri. Totodata, lichiorul de portocale sau cafea nu ar trebui sa lipseasca din niciun bar care se respecta. Si, daca ai prieteni care nu pierd nicio ocazie sa comande un Aperol Spritz, stii deja ce trebuie sa cumperi!

De asemenea, pe langa bauturi alcoolice, vei avea nevoie de cateva accesorii si ingrediente care sa te ajute sa pregatesti cele mai bune cocktailuri. De pilda, nu uita de bauturile carbogazoase, precum cola, bere de ghimbir sau apa minerala. Shaker-ul este esential pentru orice mixolog si la fel si gheata.

Acceseaza acum magazinul online BeiCeVrei si comanda toate ingredientele de care ai nevoie pentru a crea barul mult visat chiar la tine acasa!