ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunitatea iubitorilor de vin și de uleiurile de măsline își unesc forțele pentru a strânge 3500 euro pentru operația unui copil de 8 ani.

Cristian, sau pentru prieteni Kiki, este un băiețel de 8 ani, îi place tare mult muzica și să danseze în brațele părinților lui, deoarece nu poate sta încă în picioare.

S-a născut la doar 31 de săptămâni, cu nota 5 și pentru a evolua de peste 7 ani face zilnic diferite terapii: kinetoterapie simplă, stimulare vizuală, terapie muzicală, stimulare psihologică, logopedie și hipoterapie.
Pentru a evolua din punctul de vedere al motricității are nevoie de o operație care costă 3500 de euro.


„Comunitatea ROVINHUD este implicată în strângeri de fonduri pentru copii cu dizabilități de peste 10 ani. Majoritatea acestor acțiuni s-au întâmplat prin degustări de vin, vinurile fiind oferite de cramele de calitate și importatorii de vin din România, astfel taxa de participare fiind oferită integral familiilor copiilor cu dizabilități pentru a fi folosită la terapii sau intervenții medicale. În 2017 am creat și un grup unde licităm în general vinuri de calitate cu scopul de strângere de fonduri. Din bunăvoința XAPA Extravirgin Ultrapremium OLIVE OIL acum licităm și o raritate în beneficiul lui Kiki”, ne-a declarat Zoltán Szövérdfi-Szép, inițiatorul proiectului ROVINHUD.
 
 
Dan, Roxana și Alexandru s-au apucat să creeze valoare, calitate și unicitate manufacturând ulei de măsline crud, certificat terapeutic, ultra-premium. Micuța lor livadă de pe plaiuri elene se află într-o zona izolată, departe de poluare și zgomot.
 

„Uleiul de măsline oferit pentru licitație este făcut din fructe sălbatice ultra coapte, din măslini de peste 1000 de ani. Iar din cele 200 de sticle au mai rămas doar 80. Ne bucurăm că putem contribui și noi la costurile operației lui Kiki”, ne-a declarat Dan Cioroianu, cofondatorul Xapa Olive Oil.
 

Părinții lui Kiki au început o campanie de strângere de fonduri, dar au nevoie de ajutorul nostru, așa că licitațiile se pot face până în 18 iulie, ora 20:00.
 

Pentru donații directe:

Cont LEI: RO63 BACX 0000 0009 4543 5000
 
Cont EUR: RO36 BACX 0000 0009 4543 5001
 
Cont USD: RO09 BACX 0000 0009 4543 5002
 

Titular conturi: Asociația Ceva de Spus