ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă ai observat activități suspecte pe contul tău de Facebook sau pur și simplu dorești să te convingi că nimeni în afară de tine nu are acces la el, poți verifica situația într-un mod destul de simplu.

În cazul în care contul este compromis, poți schimba parola înainte ca ceva regretabil să se întâmple. 

Din site-ul web Facebook mergi la Settings/Setări, iar apoi la secțiunea Security/Securitate. Acolo apeși edit pe Where You’re Logged In/Unde ești conectat și, după ce apeși Edit/Editare, poți vedea lista browserelor din care ai accesat rețeaua de socializare, dar și zona aproximativă în care te aflai la momentul respectiv, potrivit go4it.ro.

Dacă ceva din listă este suspect, poți apăsa End Activity/Încheie toate activitățile pentru a ieși din toate dispozitivele autentificate pe Facebook, iar apoi schimbi parola. 

Pentru a primi notificări atunci când altcineva îți accesează contul de Facebook, apeși pe Edit/Editare în dreptul Login Alerts/Alerte de conectare din secțiunea Security și schimbi setările pentru a primi notificări.