ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România nu nici măcar 1.000 de kilometri de autostradă, iar acest lucru afectează unele sectoare ale economiei.
 
În urmă cu aproape 7 ani, Apple, una dintre cele mai mari companii din industria IT, a prospectat mai multe ţări pentru o posibilă investiţie. Conform lui Liviu Savin,  partener Ascenta Management, administrator Coresi Business Park, Apple a renunţat la o investiţie la Braşov după ce un vicepreşedinte al companiei a făcut 7 ore cu maşina de la Bucureşti la Braşov
 
“Apple voia sa vină în 2008-2009 la Braşov, printr-un chiriaş al Coresi, şi au fost opriţi de infrastructură. Un vicepreşedinte al companiei a vrut să vină la Braşov, în perioada în care se lucra la centura Ploieşti, plus că în ziua respectivă a fost un accident pe la Câmpina. A făcut  7 ore de la aeroportul Otopeni la Braşov şi ăla a fost sfârşitul proiectului. Ar fi fost primul centrul Apple în Europa, de back-office şi suport”.