ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aniversarea zilei de nastere este unul dintre momentele principale ale fiecarui an din viata noastra. Este ziua in care primim felicitari din partea celor apropiati, cadouri si alegem sa ne petrecem aniversarea intr-un cadru mai mult sau mai putin restrans.

Alegerea cadoului pentru o persoana draga sau apropiata se poate dovedi uneori destul de grea, mai ales ca vrem sa fie vorba de ceva special si de neuitat. La fel de importante sunt mesaje de la multi ani pe care alegem sa le trimitem online sau pe care care sa le scriem pe felicitare. Poate fi vorba de urari de la multi ani clasice sau texte pline de emotie si trairi, mai ales daca vorbim de o persoana cu totul speciala.

Alegere cadou aniversare femei

Majoritatea femeilor vor aprecia cadouri care au o semnificatie aparte, poate o simbolistica anume, lucruri incarcate cu emotii si obiecte care au legatura cu pasiunile lor. Parfumurile, cosmeticele si produsele de ingrijire personala sunt cadouri cu care mergi la sigur, putand alege produse pe care stii cu siguranta ca si le doreste, fiind vorba de o persoana draga. 

Alta categorie de cadouri sunt hainele, accesoriile, bijuteriile si obiectele pentru casa. Aici poti alege produse personalizate si obiecte din colectii speciale, care stii ca se vor transforma in amintiri placute ale acelei aniversari. Nu uita de felicitare si alege dintre mesaje de la multi ani clasice sau urari de la multi ani personale, prin care sa iti exprimi dragostea si recunostinta. 

Alegere cadou aniversare barbati

In cazul barbatilor, acestia vor prefera intotdeauna cadourie practice, de care se pot bucura in mod concret, pe care le pot folosi, fiind insa si barbati care apreciaza cadourile simbolice si mesaje de la multi ani pline de semnificatie emotionala. Alege obiecte care sunt legate de hobby-urile acestuia, poate sa fie vorba de accesorii si echipamente pentru sport, ciclism, pescuit, gratar sau drumetii. 
La fel de practice sunt pijamalele, seturile de lenjerie intima, tricourile si accesoriile, pe care stii ca si le doreste sau de care are neaparata nevoie. Un parfum special sau o bijuterie accesoriu va fi cu siguranta pe placul unui barbat care pune accent pe rafinament si calitate. Aceiasi nota se mentine si la capitolul de urari de la multi ani, mergand pe clasic si simplu.

Alegere cadou aniversare copii

Multa culoare si veselie definesc cadourile aniversare pentru copii de orice varsta. Te poti indrepta spre jucarii creative, cu personajele preferate sau jocuri educative sau interactive prin care copilul isi dezvolta abilitatile. Daca vrei sa mergi intr-o directie practica, haine, accesorii, incaltaminte si alte obiecte, este indicat ca inainte sa intrebi parintii cu privire la marimi, preferinte de culori si imprimeuri, pentru a evita surprize neplacute. De asemenea, inainte de a alege o jucarie sau joc, citeste cu atentie catre care categorie de varsta se adreseaza, pentru a fi potrivit si sigur pentru copil. Cadoul poate fi completat de o felicitare amuzanta si mesaje de la multi ani pe care cel mic le va citi cu drag, peste ani. 

Zilele aniversare nu ar fi complete fara cadouri speciale, urari de la multi ani pline de emotie si momente unice care sa fie pastrate amintiri peste ani. Alege cadoul in functie de preferintele personaei dragi, retine in timpul anului daca este ceva anume ce isi doreste foarte mult si ofera cele mai frumoase surprize.