ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cea mai buna solutie de organizare pentru spatiul tau de lucru este alegerea unui fiset metalic. Acest tip de echipament pentru biroul tau te ajuta sa te organizezi mai bine si sa nu mai fi pus in situatia de a uita de documente sau chiar bunuri importante. 

Atunci cand vrei sa achizitionezi un fiset metalic pentru business-ul tau, indiferent de domeniul de activitate, trebuie sa ai garantia ca vei face o investitie foarte buna pe termen lung. Un criteriu important in acest sens este raportul calitate-pret, pe care ti-l poate garanta un furnizor profesionist. 

Si, pentru ca vrei sa fii sigur ca vei face alegerea cea mai buna, in acest articol vei gasi cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand achizionezi un fiset metalic. 

Scopul unui fiset metalic

Atunci cand te decizi sa faci o astfel de achizitie, se recomanda sa ai un scop bine definit, stabilind care va fi mai exact intrebuintarea lui. Spre exemplu, daca vrei sa iti organizezi documentele, actele sau caietele mecanice, nu ai nevoie de un fiset metalic foarte mare sau inalt, ci de un model care este prevazut cu multe rafturi sau sertare. 

De exemplu, la Viamond.ro vei gasi o gama vasta de mobilier metalic. In functie de spatiul de care dispui, poti opta intre un fiset metalic cu usi batante, glisante sau pliabile sau un fiset pentru valori, cu 12-30 de compartimente sau cu 1-4 rafturi.

Tipologia unui fiset metalic

Fisetele metalice se impart in mai multe categorii: 

modele verticale  - vei intalni piese de mobilier cu 2-5 sertare. Acestea sunt special concepute pentru a gazdui fisiere sau documente;
modele orizontale  - asemenea modelelor verticale, te vor ajuta sa ai o buna organizare a spatiului de lucru. Diferenta este ca aceste fisete metalice sunt mai extinse, nu atat de adanci si sunt mai voluminoase;
fisete metalice mobile  - acestea sunt ideale atunci cand iei in calcul posibilitatea mutarii dintr-un birou in altul.

Durabilitatea unui fiset metalic

Este conditionata de materialul din care sunt confectionate acestea. De exemplu, fata de fisetele din lemn, cel metalic va rezista mult mai mult timp, fara a fi nevoie de mentenanta sau reparatii.

FISET METALIC CU 4 RAFTURI 800x350x1800 mm(LxlxH), model 2, 35 kg/polita, ECO+ 

fiset metalic fabricat din tabla calitatea I;
prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime;
utilizare comerciala si industriala;
sistem inchidere sus-jos;
incuietoare cu doua chei;
vopsit ignifug in camp electrostatic de culoare gri;
•fabricat in Romania


FISET METALIC USI GLISANTE CU 1 RAFT, 1200x450x900 (LxlxH), 40 kg/polita, Italia
cu usi glisante, ideal pentru birou, si structura din otel calitatea I;
prevazut cu o polita;
vopsit ignifug in camp electrostatic, culoare standard;
inchidere cu cilindru (2 chei in dotare);
se livreaza demontat, sistem cremaliera;
garantie 24 luni;
fabricat in Italia.

 
 
FISET METALIC CU 1 RAFT 900x400x900 mm (LxlH), 35 kg/polita, model 3, ECO+

prevazut cu o polita;
utilizare comerciala si industriala;
vopsit ignifug in camp electrostatic, culoare standard;
sistem de inchidere sus-jos;
fabricat in Romania.





In concluzie, este extrem de important sa alegi un furnizor profesionist, precum Viamond.ro, care se va dovedi un partener de incredere, care iti ofera solutii complete in materie de fisete metalice si alte obiecte de mobilier, dar si papetarie si birotica. Mai mult decat atat, aici vei gasi constant cele mai bune preturi, reduceri, vouchere sau bonusuri de loialitate. Viamond.ro te ajuta sa ai un spatiu de lucru organizat! Comanda acum!