ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pensulele de machiaj fac parte din seria de accesorii fara de care nu poti obtine un machiaj profesional. La un moment dat, s-ar putea sa te simti coplesita cand iti vei da seama de cate pensule de machiaj ai nevoie din paleta larga de produse existente pe piata. Machiajul este cel mai important accesoriu din viata unei femei moderne.
Pentru a veni in ajutorul tau, Melkior Professional a creat o colectie de pensule de machiaj de cea mai inalta calitate, care vor face sa para totul o joaca. Scopul este acela de a aplica machiajul in cel mai bun mod cu putinta, iar un kit minim de pensule de machiaj va contribui semnificativ la atingerea acestui obiectiv. 

In acest articol iti vom dezvalui ce ar trebui sa contina un kit minim pentru machiajul de baza. In plus, e foarte important cum cureti acest kit de pensule machiaj si cum le ingrijesti, pentru a le asigura o durata de folosire cat mai lunga. 

Pensule de machiaj pentru fond de ten 

Exista doua tipuri de pensule de machiaj pentru aplicarea fondului de ten,  care mai pot fi folosite si pentru alte tehnci de machiaj. Spre exemplu, forma aplatizata, compacta si parul foarte fin este potrivita si pentru contouring si highlighting. Iar cea cu forma circulara este utila si pentru aplicarea blush-ului. 

Pensule de machiaj pentru pudra 

Acestea seamana foarte mult cu un pamatuf, avand o forma rotunda. Este foarte important sa fie din fire moi pentru a nu-ti agresa pielea.Recomandam cu incredere pensula speciala pentru pudra de la Melkior. Perii densi ajuta sa aplici exact cantitatea de produs necesara fara a incarca tenul inestetic. 
 
Pensule de machiaj pentru blush 
 
Este foarte asemanatoare cu pensula pentru pudra, doar ca are o forma putin angulara, pentru a te ajuta sa urmaresti traseul natural al osului pometelui. Aceasta pensula are un par foarte moale, placut la atingere, facilitand o aplicare uniforma. 

Pensula pentru sprancene si eyeliner
 
Sprancenele sunt foarte importante pentru conturarea fizionomiei, asa ca stilizarea lor ocupa un loc important in ritualul zilnic de machiaj. Cu aceasta pensula putem aplica fardul pentru sprancene cu miscari ritmice, scurte si delicate. Aceeasi pensula poate fi folosita cu usurinta si pentru eyeliner. 
Daca nu esti adepta unui machiaj foarte sofisticat, iti poti alcatui singura un kit minim de pensule de machiaj care sa iti fie suficiente. Spre exemplu, pensula kabuki de la Melkior poate folosi atat pentru fond de ten, pudra si blush. De asemenea, pensula pentru sprancene poate fi folosita cu usurinta si pentru eyeliner. 

In aceeasi linie, daca alegi pensula pentru corector, o poti folosi si pentru ruj. Iar daca mai adaugi inca doua pensule pentru fard, ar trebui sa fie suficient pentru a realiza un machiaj impecabil. 

Machiajul este rezultatul unui ten sanatos, motiv pentru care este important sa tii cont de regulile de igiena. De aceea, se recomanda sa le cureti periodic si sa le depozitezi in mod corespunzator. Cu produse de calitate si pensule de machiaj din par natural, vei avea toate sansele sa creezi un machiaj perfect. 

Descopera acum intreaga colectie de pensule de machiaj Melkior si completeaza-ti kitul de makeup ca o profesionista!