ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mereu este nevoie de mai mult spatiu. Fie ca este vorba despre propria locuinta, despre biroul in care iti desfasori activitatea profesionala sau despre firma pe care o administrezi, documentele trebuie depozitate intr-un loc sigur. Prin urmare, un dulap metalic poate fi solutia ideala din mai multe puncte de vedere.

Pe Viamond.ro vei gasi o varietate de astfel de corpuri special destinate depozitarii. Consulta site-ul si alege ceea ce ti se potriveste! Desi modelele sunt diferite, toate prezinta anumite caracteristici general valabile. Iata doar cateva dintre ele!

Un dulap metalic se potriveste oriunde

Aceste spatii de depozitare reprezinta o solutie care se potriveste perfect atat intr-o intreprindere lucrativa, cat si intr-un spatiu domestic. Datorita formei dreptunghiulare, aceste corpuri pot fi amplasate in orice colt al camerei, in functie de dimensiunea dorita.

Un avantaj extraordinar il reprezinta faptul ca aceste dulapuri pot fi amplasate in interior, in exterior, cat si in spatiile de trecere (holuri sau garaje). Astfel de obiecte sunt excelente si pentru cabinetele medicale, laboratoarele de cercetare sau cele scolare.

Multifunctionalitatea – punctul forte

In spatiile de depozitare prezentate pot fi pastrate documente, acte, dosare, unelte sau electrocasnice. Mai mult, daca folosesti acest tip de dulap te vei bucura de o capacitate de depozitare de doua ori mai mare decat in cazul unor rafturi obisnuite. Compartimentarea lor a fost special conceputa pentru confortul tau.

Totul este in siguranta

Fiecare dulap metalic prezinta un sistem de inchidere – deschidere care poate fi securizat prin intermediul unei incuietori. Doar tu si persoanele in care ai incredere si carora alegi sa le oferi o cheie vor avea acces la materialele din interior.

Daca esti parinte, stii prea bine ca siguranta copilului tau este cea mai de pret. Din pacate, in orice casa exista produse care pot fi periculoase pentru cei mici, precum detergentii, solutiile de curatat sau insecticidele. Intr-un astfel de corp securizat poti amplasa aceste produse fara grija!

Garantia rezistentei in timp

Materialul din care este fabricat un dulap metalic este tabla de otel de prima calitate. Astfel, poti fi convins ca trecerea timpului nu va lasa urme pe spatiul tau de depozitare. Politele suport din interiorul dulapului pot suporta o greutate de pana la 35 de kilograme. Cu toate acestea, greutatea sa este relativ mica, in comparatie cu piesele de mobilier din lemn masiv sau metale grele. Singura cerinta de ingrijire este reprezentata doar de simpla stergere a prafului.

O mai buna organizare

Felul in care iti gestionezi timpul si spatiul este vital pentru o viata linistita si de succes. O buna organizare face diferenta dintre reusita si esec. Printr-o depozitare eficienta si ergonomica, vei evita momentele in care esti nevoit sa cauti, vreme indelungata, lucrul de care ai nevoie. Astfel, vei sti cu precizie intotdeauna unde sunt toate lucrurile de care ai nevoie.

Totul este acum la indemana ta! Un simplu dulap metalic iti poate aduce toate aceste beneficii. Timpul tau este pretios si nu merita sa fie irosit cautand printre rafturi, sertare si cutii. Asadar, alege ce e mai bun si vei avea doar de castigat!