ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simți că picioarele tale au nevoie de un nivel suplimentar de protecție? Ești gata să treci de la pantofi la o pereche robustă de ghete, dar vrei să rămâi elegantă? Este timpul să te gândești cum să le porți și să arăți minunat! Aceste încălțări reprezintă mai mult decât un simplu articol; sunt cu adevărat stilate și vor adăuga șarmul necesar aspectului tău. 

Consultă ghidul de mai jos și află cum să le porți pentru a-ți completa lookul într-un mod cât mai original!

Când te hotărăști cum să porți cizmele, unul dintre considerentele cheie este momentul în care ai nevoie de ele. Bineînțeles că toamna și iarna aduc vreme mai răcoroasă, potrivită pentru bocanci. Condițiile meteo nefavorabile te vor face automat să optezi pentru modele mai groase, care să-ți mențină picioarele calde și uscate. Însă, nu uita că ele pot fi utile și primăvara.

Aceste încălțări sunt potrivite pentru mai mult de jumătate de an, dar le poți purta și pe perioada verii? Da, poti! În majoritatea zonelor din România, nu este întotdeauna vreme ploioasă, iar în acele zile mai răcoroase, poți opta cu siguranță pentru o pereche. De asemenea, este o alegere bună pentru o ținută de seară, atunci când există mai multe șanse să se răcorească. Fiindcă e normal nu ai un buget prea mare pentru astfel de articole în sezonul cald, poți găsi și ghete la preț mic pe care le vei asorta cu hainele tale. Cele de piele întoarsă sunt o opțiune excelentă pentru vară, deoarece sunt ușoare și nu au căptușeală, astfel încât picioarele tale nu se vor încălzi excesiv. De asemenea, vin și în tonuri de nisip, care arată excelent cu haine mai deschise la culoare. Cizmele de tip Chelsea pot funcționa și ele pe timp de vară, dacă le asortezi cu perechea de blugi potrivită. Mai mult decât atât, alegerea unei nuanțe mai pastelate este o opțiune de preferat în sezonul cald. Ține cont doar de faptul că pielea întoarsă este ușor pretențioasă și are nevoie de îngrijire specială.

Deși este adevărat că ghetele pot fi purtate pe tot parcursul anului, merită să te gândești și când ar trebui să optezi cu adevărat pentru pantofi sau sandale, fiindcă pe vreme caldă acestea nu sunt cea mai confortabilă alegere. O încălțăminte ușoară din pânză sau o pereche de sandale ar putea fi mult mai potrivită. Unii ar sugera, de asemenea, că cizmele nu ar trebui să fie purtate cu pantaloni scurți, dar asta nu îți limitează opțiunile. În esență, atât timp cât îți alegi cu înțelepciune modelele, acestea pot funcționa în cea mai mare parte a anului.

în concluzie, ghetele sunt în trend pe tot parcursul anului, iar 2020 nu este diferit. O astfel de  pereche te poate avantaja, uneori, mai bine decâ pantofii eleganți și vei avea un aer foarte fresh în ținuta ta. Combinate cu elementele potrivite, te vor ajuta să fii remarcată și vei da impresia de bun gust și stil.