ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soferii care au nevoie de fisa medicala pentru permis au parte de cel mai bun raport calitate-pret apeland la serviciile oferite de clinica Standard Med. In cazul in care si tu te numeri printre cei nevoiti sa prezinte certificatul medical, iata ce trebuie sa stii!

Cat dureaza sa obtii certificatul medical?

In cadrul clinicii Standard Med, durata de asteptare pentru obtinerea fisei, cat si pretul acesteia au fost reduse. Daca ai nevoie de fisa medicala permis pentru a te inscrie la examenul auto sau daca trebuie sa iti reinnoiesti permisul auto, nu vei petrece mai mult de o ora si jumatate.

In acest interval orar, vei efectua toate analizele necesare si vei primi certificatul medical. In caz contrar, ti se va restitui jumatate din pretul platit. Motivul pentru care serviciile oferite sunt atat de rapide si de eficiente consta in modul de organizare al clinicii. 

Medicii din fiecare specializare sunt prezenti in acelasi timp in cadrul clinicii. Fiecare pacient trece, printr-un sistem de rotatie, pe la fiecare doctor in parte. Astfel, in mai putin de o ora si jumatate, fisa medicala pentru permis auto este eliberata.

Care este pretul unei consultatii medicale?

Apeland la serviciile oferite de fisamedicala.info, te vei bucura de nenumarate avantaje, printre care si cele de ordin financiar. Daca alegi sa obtii fisa medicala permis de aici, vei avea parte de o reducere in valoare de 20 de Lei la orice alta consultatie medicala efectuata in cadrul clinicii.

Care este programul de lucru?

In zilele de luni, marti, joi, clinica iti sta la dispozitie in intervalul orar 15.30 si 18.30 (ultima programare). Analizele mai pot fi efectuate in zilele de marti si vineri, intre orele 9.00 si 11.15 (ultima programare).

De asemenea, nu uita ca acest document este eliberat in aceeasi zi in care au fost efectuate analizele. Poti sa iti faci o programare direct de aici: www.fisamedicala.info. Cand te prezinti la clinica, nu uita actele acasa!

Care sunt documentele solicitate?

Fisa medicala pentru permis auto nu poate fi intocmita daca nu prezinti o serie de acte. In conformitate cu legislatia in vigoare, iata care sunt documentele de care ai nevoie pentru a obtine certificatul medical pentru permis auto:

    • Buletin / Carte de identitate;

    • Fisa de scolarizare (doar pentru cei care inca nu au permisul de conducere);

    • Adeverinta de la medicul de familie in care sa fie confirmat ca cel care aplica este apt pentru a conduce*; 
 
*sau parafa din partea medicului de familie pe fisa la punctul B – in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

    • Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);

    • Ochelari de vedere (daca e cazul).

Odata ce ai obtinut fisa medicala permis, aceasta trebuie depusa in cadrul sectiei de Politie alaturi de urmatoarele documente: buletin, dovada ca ai achitat taxa aferenta obtinerii permisului auto. Daca iti schimbi permisul auto, trebuie sa prezinti permisul auto anterior, in original.

Asadar, apeleaza cu incredere la clinica Standard Med, in cadrul careia te vei bucura de servicii profesioniste, rapide si eficiente!