ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ziua de astazi, in contextul unei concurente din ce in ce mai mari in toate domeniile, dar si al segmentarii publicului, nu mai este suficient sa investesti intr-un singur canal de comunicare. Daca detii sau administrezi o firma, indiferent de tipul activitatii pe care aceasta o presteaza si de produsele sau serviciile pe care le vinde, mesajul trebuie sa ajunga la cat mai multi oameni. 

Si, cum o imagine face cat 1.000 de cuvinte, nici nu iti poti inchipui cat de mult te vor ajuta imaginile in miscare sa iti faci brandul cunoscut si sa starnesti curiozitatea privitorilor. Prin urmare, nu ezita sa investesti in serviciile unei agentii de video marketing, care stie cel mai bine sa iti "impacheteze" produsul si avantajele competitive.

VideoManiax, cea mai noua agentie de video marketing din Bucuresti, iti ofera atat servicii de consultanta business, cat si crearea de concepte video, scrierea de scenarii, editare si post-productie. 

Inchegata de Ovidiu Joita, care are o experienta de peste 15 ani pe piata marketing-ului online din Romania, echipa VideoManiax este "innebunita" dupa videografie, dupa scenarii si dupa marketing. Acestia identifica, la o simpla privire, plusurile unei companii, unui produs sau unui serviciu si le transpun intr-un mesaj video succint, care starneste emotie si are potentialul de a deveni viral.

In continuare, ne vom referi la continutul creat de aceasta agentie de video marketing pentru social media. In prezent, se poate spune ca, daca nu esti pe Facebook, Instagram sau YouTube, nu existi ca brand. 

In functie de domeniul si specificul activitatii lor, anumite companii considera ca nu au de ce sa isi creeze conturi pe aceste platforme, intrucat sunt deja prezente cu reclame pe TV si oricum majoritatea vanzarilor lor vin din offline. Aceasta mentalitate este gresita, intrucat este datoria brandurilor sa ajunga la toti potentialii lor clienti si nu invers.

Daca si tu doresti un suflu proaspat pentru compania ta, cea mai noua agentie de video marketing iti vine in intampinare cu o abordare originala, care te va ajuta sa construiesti o relatie mai stransa cu publicul tau tinta, dar si sa atragi noi audiente. 

Iata, in continuare, care sunt cele patru directii pe care ti le propune VideoManiax:

- videoclipuri virale. Scopul acestor scurte filmulete create de agentia de video marketing este sa fie share-uite de cat mai multi oameni, intr-un timp cat mai scurt, pe retelele de socializare;

- videoclipuri pentru YouTube. YouTube este locul de pe internet unde se gaseste de departe cel mai mult continut video, prin urmare este locul ideal in care compania ta poate fi gasita de cat mai multi oameni;

- videoclipuri pentru Instagram. Avand in vedere popularitatea in continua crestere a acestei platforme in Romania, putem spune ca video marketing-ul pe Instagram este cea mai buna alegere pe care o poti face;

- videoclipuri pentru Facebook. Asa cum toti analistii au observat, in ultima vreme inclusiv pe Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, predomina continutul video.

In concluzie, daca vrei sa atingi noi culmi ale succesului si sa iti pui mesajul in miscare, atat la propriu, cat si la figurat, apeleaza la VideoManiax. Pachetul oferit de aceasta agentie de video marketing include: concept si scenariu, filmare, editare, efecte, animatie tipografica, animatie logo si design audio.