ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un mediu urban plăcut înseamnă în primul rând străzi și zone pietonale curate. Menținerea curățeniei poate deveni însă dificilă în funcție de forța de muncă și echipamentele folosite, iar kitul tradițional mătură-făraș-tomberon poate cu ușurință să nu corespundă standardelor de curățenie profesională din cauza inconsistenței.
 
Mașinile de măturat stradal reprezintă o alternativă sigură de eliminare a murdăriei, remarcându-se prin tehnologia eficientă care poate reduce considerabil nevoia de efort uman. Valoarea acestor echipamente vine din recuperarea rapidă a investiției, asigurând în același timp o curățenie completă.

Masinile Egholm dispun de certificari de mediu,  conform normelor UE  - PM10 cu 4 stele  și PM2.5.
 
Mașinile de măturat Egholm

Ne oprim astăzi asupra echipamentelor produse de Egholm, companie daneză cu experiență, care produce mașini de măturat outdoor dedicate spațiilor înguste. Indiferent de model, Egholm plusează pe fiabilitatea echipamentelor, având câteva puncte forte care le diferențiază în piață. 

Spațiile înguste devin accesibile. Designul Egholm este gândit pentru igienizarea zonelor greu accesibile, fiind de asemenea simplu de manevrat. 

Eficiență în orice condiții. Echipamentele Egholm au o gamă variată de accesorii care contribuie la o curățenie exemplară indiferent de anotimp sau gradul de murdărie. Printre ele se numără acesorii pentru măturare, spălare, tăierea ierbii sau plugul pentru zăpadă. În plus, accesoriile se montează și se schimbă foarte rapid, sporind adaptabilitatea acestor mașini de măturat.

Potrivite pentru zonele centrale ale orașelor.  Noile motoare Egholm sunt prietenoase cu mediul și corespund standardelor ecologice care le permit să fie utilizate în centrele aglomerărilor urbane. 

Investiția este recuperată rapid. Raportul calitate-preț este convenabil; mașinile de măturat pentru exterior asigură o curățenie temeinică într-un timp scurt și cu un efort minim al operatorului, iar echipamentele sunt simplu de utilizat, astfel că timpul de instructaj este scurt. Mai mult, fiind niște mașini compacte, nevoia pentru spațiu de depozitare se reduce. 

Producătorul danez are în portofoliu trei modele de mașini  multifunctionale articulate concepute pentru a fi folosite vara sau iarna 

Park Ranger 2150 este o mașină pentru măturat stradal cu aspirație cu umectarea periilor, având 2-3 perii laterale. A fost gândită pentru a spori performanța, oferind în același timp confort pentru operator. Are dimensiuni reduse, iar șasiul articulat la mijloc îi oferă manevrabilitate pe diferite tipuri de teren și de texturi, indiferent de anotimp.  Are accesorii numeroase, atât pentru deszăpezire (lamă zăpadă, sărăriță pentru împrăștierea materialului antiderapant), cât și pentru îngrijirea spațiilor publice - accesorii pentru tuns vegetația, vehicul de transport marfă. Acest echipament poate fi utilizat cu succes în spații înguste - poteci, alei sau parcări - cu un consum optim de energie. 


City Ranger 2260 este o mașină pentru măturat stradal, cu aspirație cu umectarea periilor, avand 2 sau 4 perii laterale si asigură o curățenie completă prin multiplele accesorii acționate hidraulic sistemul Quick Shift. Acestea pot fi schimbate fără unelte speciale într-un timp record, sub 1 minut. Datorită accesoriilor variate, City Ranger 2260 este un echipament potrivit în toate anotimpurile, având: lamă de zăpadă, sărăriță pentru împrăștierea materialului antiderapant, perie pentru buruieni, accesoriu pentru tuns vegetația, vehicul de transport marfă. 


City Ranger 3070 este o mașină pentru măturat stradal cu aspirație cu umectarea periilor, avand 2 perii laterale avand o greutate redusă fiind excelentă pentru zone sensibile precum, betonul, asfaltul sau zonele pietruite . De asemenea, puterea de absorbție a murdăriei poate fi adaptată în funcție de zona curățată, transformând City Ranger 3070 într-un echipament flexibil, potrivit pentru taskuri multiple.  Accesoriile sunt ușor de montat fără unelte speciale datorită acționării hidraulice prin sistemul Quick Shift. Acestea pot fi schimbate fără unelte speciale într-un timp record, sub 1 minut.

La fel ca toate echipamentele Egholm are tracțiune 4x4 permanentă și un design intuitiv, orientat către experiența plăcută a operatorului.

Unde pot fi folosite mașinile de măturat pentru exterior

Dat fiind gradul lor mare de adaptabilitate, pot fi utilizate chiar și în spații dificil de accesat sau cu obstacole. Mașinile de măturat oudoor își dovedesc eficiența în: parcuri, parcări, alei, trotuare, pasaje pietonale pavate, spații verzi, borduri, scări, rampe, terenuri de joacă sau de sport.

Bineînțeles, vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau lămuriri legate de subiect. 

Toate aceste categorii de produse profesionale va sunt oferite de catre SDS Group, persoana de contact: Cristian Dinca – 0733.233.356 si sunt prezentate pe site-ul www.aspirotech.ro.