ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Odată cu creșterea plăților digitale, și banii digitali, sau criptomoneda, câștigă popularitate. Ce o face atât de specială și de ce crește în popularitate – explicăm în acest articol.

Bazele criptomonedei

Criptomonedele nu sunt legate de un anumit stat, ceea ce înseamnă că nu pot fi afectate de situația economico-financiară a unei țări. De asemenea, criptomonedele nu sunt legate de niciun sistem bancar, deoarece nu există bani reali, nu este nevoie să fie emise sau reemise, iar valoarea monedei se bazează pe încrederea utilizatorilor, nu pe deținerile de valută.

Acesta este motivul pentru care utilizatorii au încredere în criptomonede și sunt dispusi să cumpere criptomonede ca depozite, iar statele sunt reticente în a legaliza banii electronici.

Anonimat

Un alt motiv pentru care criptomonedele devin populare. Tot ce trebuie să știți este numărul portofelului pentru a face o plată. Numele expeditorului și al destinatarului - nu este dezvăluit. Și acesta este un alt motiv pentru care unele țări luptă împotriva criptomonedelor, considerându-le o amenințare, ca o economie subterană.

Procent redus

Tranzacțiile cu criptomonede au cea mai mică rată a dobânzii și, prin urmare, sunt considerate cele mai profitabile atât pentru decontare, cât și pentru investiții.

Singurul dezavantaj pentru cei care folosesc criptomonedele ca investiție - rata de schimb imprevizibilă de pe piața criptomonedelor și lipsa de previziuni privind stabilitatea acesteia.

Depozite Crypto

Cu toate acestea, în ciuda anilor în care s-a prezis că declinul acestei piețe nu are nicio bază financiară, piața continuă să fie stabilă și să crească în mod activ.

Dacă doriți să vă încercați norocul ca investitor și să faceți depozite în criptomonede, vă puteți face un credite rapide. Serviciul MyCredy vă va ajuta să găsiți cele mai bune condiții de la companiile financiare, inclusiv un împrumut de 0 la sută. Puteți solicita un împrumut din confortul casei dumneavoastră, aplicând online. Pregătind un set minim de documente și trimițându-le împreună cu cererea, puteți primi banii pe card în 15 minute.