ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe vremuri, accesoriile pretioase, concepute manual si individualizate erau asociate cu legaturile ereditare si statutul social. Sa porti o bijutere cu emblema familiei era un semn de bogatie si caracter ales. Erai considerat unic si atrageai priviri incarcate cu respect sau invidie. In zilele noastre, astfel de accesorii nu mai au nicio legatura cu arborele genealogic sau cu averea.

Ceea ce intr-adevar s-a pastrat este povestea pe care o poarta si o transmit accesoriile. Astazi, purtarea unei bijuterii personalizate exprima o latura a personalitatii celui sau celei care o poarta, comunica o istorie personala sau completeaza un stil vestimentar aparte. Daca alegi sa daruiesti unei persoane speciale pentru tine un astfel de cadou, este aproape imposibil ca acesta sa nu fie apreciat. Iata care sunt motivele!

Exprima un mesaj sincer

In momentul in care alegi sa oferi cuiva un accesoriu personalizat, trebuie sa iei in considerare stilul, caracterul si personalitatea persoanei respective. Este o fire mai vulcanica sau mai romantica? Extravaganta sau discreta? Pasionala sau rationala? Care este relatia dintre voi? Ce amintiri va leaga?

Fiind in postura in care iti pui atat de multe intrebari pentru gasirea unei bijuterii personalizate, este mai mult decat sigur ca persoana respectiva semnifica foarte mult pentru tine. Prin urmare, pretuirea pe care i-o porti se va putea citi in darul pe care il oferi.

Simbol al unicitatii

Orice bijuterie creata manual a fost conceputa prin munca si efortul unui artist. Fiecare piesa spune o poveste doar a ei, transmite o emotie particulara si are o energie deosebita. Altfel spus, este unica. La fel cum este si persoana careia vrei sa ii oferi acest cadou. Cine nu se bucura atunci cand primeste apreciere? Cine nu se simte special atunci cand unicitatea ii este pretuita?

Un accesoriu usor de identificat

Pierderea unei bijuterii este inevitabila si implica un mare consum de energie. Daruirea unei bijuterii personalizate reprezinta o modalitate ingenioasa pentru a evita o astfel de situatie. In cazul in care este pierduta, poate fi recuperata mai usor, deoarce prezinta semne particulare. Mai mult, la randul sau, cel sau cea care o poarta va iesi in evidenta intr-un grup de oameni.

Impotriva uitarii

Majoritatea momentelor din viata noastra sunt sortite uitarii. Insa, exista si acele clipe pe care ti le doresti sa fie de neuitat. Un accesoriu individualizat este perfect pentru a-ti aminti mereu de evenimentele importante, de sentimentele pe care le-ai simtit si de oamenii pe care i-ai avut alaturi. Desigur, exista pozele si inregistrarile, dar un set de bijuterii personalizate creeaza o legatura emotionala pe viata.

Creatorii de bijuterii personalizate sunt artisti desavarsiti, prin urmare mestesugul lor este o opera de arta. Ce alt cadou poate avea o incarcatura mai puternica decat creatia unui artist?

Gestul tau va intari relatia voastra si va duce prietenia sau dragostea la un nivel mai profund. Relatiile dintre oameni pot fi fragile, insa poti fi sigur ca un astfel de dar achizitionat din magazinul online BijuBOX – bijuterii din argint personalizate va fi un insemn al longevitatii, autenticitatii si iubirii.