ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aeroportul Henri Coanda este cel mai mare aeroport din Romania, primind zilnic sute de curse si anual pasind pe terminalele acestuia milioane de persoane. Traficul intens pe care il are se datoreaza, in mod cert, faptului ca acest aeroport deserveste capitala tarii, cu toate ca se afla in orasul Otopeni. Totusi, infrastructura nu permite accesul rapid catre centrul Bucurestiului, astfel incat cea mai buna solutie de transport va fi cea oferita de firmele de inchirieri auto din Otopeni. 

Daca ai calatorit pana la Bucuresti in interes de serviciu, dorind sa participi la un eveniment din sfera de activitate sau ai programat o intalnire oficiala, vei avea nevoie de o solutie de deplasare prin oras care sa ofere conditii de transport cel putin decente. De asemenea, eficienta data de serviciile de inchirieri auto Otopeni ti-ar putea fi de folos chiar si atunci cand interesele personale te-au purtat pana in capitala, precum revederea rudelor cu ocazia sarbatorilor sau un eveniment important din viata prietenilor. Astfel, indiferent de obiectivele pe care le vizezi atunci cand ajungi pe unul din terminalele aeroportului Henri Coanda, apeleaza cu incredere la o firma profesionista de inchirieri auto din Otopeni si asigura-te ca vei beneficia de cea mai performanta, sigura si eficienta solutie de transport! 

Daca alegi oferta unei companii serioase, rezervarea nu va dura mai mult de 5 minute, iar masina va putea fi livrata chiar in parcarea aeroportului. In situatia in care nu ai permis de conducere sau doresti sa folosesti timpul consumat pe drum in alte scopuri, precum punerea la punct a ultimelor detalii legate de evenimentul la care vei participa, ai posibilitatea de a alege ca masina de inchiriat sa vina cu sofer personal. 

Daca situatia impune un plus de rafinament si eleganta, iti poti face aparitia la evenimentul business sau personal la volanul unei limuzine de lux, precum un Audi A4 sau cel mai recent model de BMW X5. Cel mai important este, insa, ca masinile sa fie livrate cu toate reviziile si verificarile la zi, iar dotarile de care dispun sa acopere atat siguranta, cat si confortul si divertismentul. 

Daca, in schimb, doresti o masina cu care sa "bati orasul in lung si in lat” pe toata perioada sederii, ai putea sa te orientezi catre un Ford Fiesta sau un Opel Corsa, modele auto care ofera un consum foarte redus de carburant. Ai putea, totusi, sa planifici o excursie cu familia sau cu un grup mai mare de prieteni, situatie in care ai putea alege Volkswagen Passat, noul Hyundai Santa Fe sau chiar Mercedes Vito, microbuzul cu 8+1 locuri. 

Atunci cand compari ofertele de inchirieri auto din Otopeni, poti avea nesansa de a alege una care include restrictii (limita de kilometri, interzicerea depasirii granitei) de care nu ai fost informat si poti constata ca suma finala este mai mare decat estimarea pe care o facusei. Pentru a evita aceste neplaceri, companiile serioase vor cuprinde intotdeauna taxele de drum si asigurarile auto in pretul afisat pe site. Astfel, vei putea descoperi ca oferta de pret include RCA, full Casco si rovinieta. 

Daca neprevazutul isi face aparitia, este bine sa stii ca poti conta pe compania de inchirieri auto Otopeni de la care ai rezervat masina. Astfel, in cazul defectiunilor sau al micilor tamponari in trafic, cea mai buna masura de care poti profita este ca masina de inchiriat sa fie schimbata gratuit in cel mult 5 ore de la anuntarea call-center-ului companiei.   

Serviciile FocusRent de inchirieri auto din Otopeni sunt gandite pentru a acoperi toate cazurile posibile si pentru a multumi o gama cat mai variata de clienti, astfel incat te vei bucura de toate avantajele de mai sus si multe altele. Asigura-te, deci, ca masina dorita te asteapta in parcarea aeroportului data viitoare cand aterizezi pe Henri Coanda!