ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Donald Trump a declarat într-un interviu că gafa de proporții de la festivitatea de decernare a premiilor Oscar 2017 s-a produs deoarece Hollywoodul era prea ocupat să îl critice pe el, informează news.ro.

Miliardarul anunțase anterior că nu va urmări gala premiilor Oscar deoarece va fi prea ocupat cu organizarea Balului Guvernatorilor de la Casa Albă. Se pare însă că Donald Trump nu a rezistat tentației și s-a uitat totuși la televizor, vizionând evenimentul din Hollywood.

În interviu, Donald Trump a spus că eroarea de la sfârșitul ceremoniei a avut loc deoarece starurile de cinema prezente la gala Oscar erau „prea concentrate” pe ideea de a îl critica pe el.

„Cred că s-au concentrat atât de tare pe politică, încât nu au reușit să acționeze împreună la final”, a spus Donald Trump.

Președintele s-a referit și la eroarea din finalul ceremoniei: „A fost puțin cam trist. A știrbit din strălucirea Oscarurilor. Nu am simțit că a fost o seară foarte strălucitoare. Eu am fost la Oscaruri. Acum parcă lipsea ceva foarte special și, în plus, a fost trist să se încheie în acel fel”.

La ceremonia de decernare a Oscarurilor, actorii americani Warren Beatty și Faye Dunaway ar fi trebuit să anunțe marele câștigător filmul „Moonlight”, dar în plicul pe care l-au desfăcut era scris numele peliculei „La La Land”.

Reprezentanți ai Academiei au urcat pe scenă și au corectat greșeala, anunțând câștigătorul corect, dar deja gafa fusese făcută, iar „Moonlight” a primit trofeul în fața echipei de la „La La Land”, care au urmărit scena cu fețe profund dezamăgite.