ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Problema supraaglomerarii nu priveste doar populatia planetei, ci si fiecare loc mai mic in parte. Mai ales de cand cu distantarea sociala, numarul oamenilor aflati simultan in aceeasi incinta, fie ea magazin, birou sau mijloc de transport in comun, este strict controlat, la fel si numarul de elevi dintr-o sala de clasa. Totusi, aceasta aglomerare mai are un sens, care se refera la casele, apartamentele sau camerele supraincarcate cu tot felul de obiecte, adesea inutile. Tocmai de aceea, a aparut conceptul de "decluttering", care presupune renuntarea la tot ceea ce este in plus si nu iti aduce beneficii palpabile.

O decizie inteleapta in ceea ce priveste obiectele de mobilier de birou pe care te hotarasti sa le achizitionezi te poate ajuta, constient sau nu, sa eliberezi spatiul. Iar una dintre acestea este sa cumperi un dulap metalic cu usi glisante de la Viamond. „Secretul" acestui produs sta chiar in denumirea sa: usile sale nu sunt batante, ci se deschid prin glisare, ceea ce aduce beneficii atat din punct de vedere vizual, cat si spatial. Astfel, in functie de situatie, vei putea monta dulapul respectiv in spatele unei tejghele, iar, daca vei lasa usile deschise, acest lucru nu va reprezenta o problema, intrucat efectul din punct de vedere estetic va fi acelasi.

Viamond este unul dintre furnizorii de top din Romania in ceea ce priveste vestiarele, fisetele si dulapurile metalice. In aceasta ultima categorie, intra dulapurile pentru scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti, dar si cele ignifuge sau cu usi glisante. Acestea din urma au, in mod logic, doua usi, un numar de polite intre 1 si 10, fiecare putand suporta o greutate maxima intre 35 si 65 de kilograme. Dimensiunile lor variaza intre 1.200x450x900 de milimetri (un volum de 0,48 de metri cubi) si 1.800x450x2.500 de milimetri (2,02 metri cubi), iar culoarea standard este gri.

Iata, in continuare, caracteristicile celui mai apreciat model de dulap metalic cu usi glisante din oferta magazinului online Viamond:

Dulap metalic cu usi glisante - pret: 1.374,44 de lei (o reducere de 499,80 de lei fata de pretul obisnuit)

Dimensiuni: 1.200x450x1.900 de milimetri / Prevazut cu 4 polite, greutatea maxima suportata per polita: 35 de kilograme

Acest dulap este fabricat din tabla de calitatea I, fiind prevazut cu patru rafturi reglabile pe inaltime si o incuietoare cu doua chei. Destinat atat utilizarii comerciale, cat si industriale, acest produs are o constructie solida si dispune de numeroase certificari: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management si OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

Acest dulap metalic este vopsit in camp electrostatic de culoare gri (RAL 7035) si are o greutate neta de 60 de kilograme (fara incarcatura). El dispune de o garantie de 12 luni si se livreaza gratuit in toata tara, de catre Viamond. "Un pret excelent! Suntem incantati de acest model pentru ca nu ocupa spatiu suplimentar cu deschiderea usilor!", scrie unul dintre cumparatori pe site. "Raport calitate-pret foarte bun" sau "Un dulap foarte OK din punct de vedere calitativ plus transport in conditii bune" sunt alte doua reactii ale clientilor Viamond care au optat pentru acest model de dulap metalic.