ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Super-ofertă pe E-MAG! „Brad natural de Crăciun Normandian Calitate GOLD 9 - 10 m”, la prețul de 13.499 lei. Redus de la 14.999 lei (pesemne că începuseră să-i cade acele).
 
Descrierea produsului este genială:
CARACTERISTICI GENERALE
Tip - Natural
Specie - Brad
Utilizat pentru - Exterior
Tip iluminare – Fără iluminare
Tip suport - Fără suport
Material - Lemn
Conținut pachet - 1 x Brad
Culoare - Verde
Ȋnălțime - 9 m, 10 m
 
Ȋnsă oferta bradului din „lemn”, de „culoare verde”, este cu adevărat deosebită datorită zecilor de comentarii pe care le-a provocat. Iată câteva dintre ele:

Alex: „Am cumpărat acest brad ca să ne țină și nouă de cald (am zis nouă, pentru că mă refer la tot cartierul în care locuiesc), dar și pentru estetică.
Un pic cam mare la bază, a trebuit să îl bag într-o gură de canal, ca să aibă apă, m-am suit pe turnul cu antene de la vodafone, ca să îi pot pune vârful.
Cu instalația a fost mai ușor, m-am suit pe un bloc cu 3 etaje.
Pro: 
-miros amețitor de brad
-rezistent
-verde
-destul de înalt
Contra:
-nu vine cu globuri
-nu vine cu instalație
-nu am primit nici cd-ul cu fuego
-nu a încăput în Logan (a venit cu elicopterul de la smurd)”

Alexandru Iulian: „Noroc că am un prieten pompier și m-a ajutat cu scara specială să pun steluță în vârf.
PRO: 
-am găsit câteva familii de veverițe în el și nu mai tai porcul anul asta.
CONTRA:
- scrie pe el «made in China».
- beteala a leșinat și a căzut de pe el din cauza înălțimii.
- am deja 3 avioane înfipte în el și chiar nu cred că sunt făcute cadou de moșul, el de obicei pune cadourile sub brad”.

Cristina: „Ce bine ca am prins așa reducere la acest brad! Abia am așteptat, mi se par extrem de scumpi brazii ăștia de prin piete. După ce l-am cumpărat, mi-am dat seama că nu îmi încape în apartament. Așa ca l-am pus pe orizontală. De o săptămână sunt în camera mare, pentru ca nu mai reușesc să ies pe ușă. 
PRO: Fac economii anul asta de sărbători, nu mai am posibilitatea și spațiul de a primi colindători.
CONTRA: Nu vreau să renunț la brad, va trebui să mă mut la casă anul viitor; nu voi mai scăpa de colindători.”

Marian: „Am achiziționat acest brad de curând. Din lipsa banilor, am fost nevoit împreună cu familia mea să trecem peste multe crăciunuri fără nimic în casă. De câțiva ani buni tot promiteam copiilor mei că o să le cumpăr un brad de Crăciun, și uite că anul acesta am reușit să le îndeplinesc cea mai mare dorință. Am optat pentru programul «Primul brad». Ca să fac rost de avansul de 30%, am vândut mașina soacrei și câteva bibelori + mileuri care erau din așa zisa zestre a nevestei (nimic după care să îmi pară rău). Iar restul de bani îi achit în rate egale pe o perioadă de 6 ani. Pentru că nu mai aveam cu ce să îl transport m-am consultat cu echipa de la e-mag, iar din sugestiile lor am ales să îl iau acasă pe bucăți (cea mai convenabilă metodă să îl pot transporta cu ratb-ul). Admir profesionalismul și rapiditatea de care au dat dovadă pentru a împacheta bradul în pachete mai mici. După doua zile de drumuri acasă - showroom, am terminat de cărat bradul. Am primit, de asemenea, un ciocan și câteva cuie pentru fixare. 
Deși în descriere nu este menționat, prin programul «Extinde funcționalitatea produsului» am optat pentru altoirea câtorva ramuri cu cireș (gutuiul era dublu ca și preț), astfel că mă pot bucura de brad și în primavară.
Pro: Cu opțiunile potrivite, te poți bucura de el pe toata perioada anului.
Contra: Ciocanul și cuiele nu sunt incluse în prețul bradului”.

Eugen Voicu: „Am observat că majoritatea comentatorilor apreciază acest brad.
Mie mi se pare că are câteva minusuri evidente:
- ca să îl bagi în casa, trebuie dărâmat minim un perete. O să fie frig în casă, dar ai totuși un avantaj: nu e cald, și bradul rămâne verde mai mult timp.
- poti să folosești lemnul uscat, dar va întreține focul doar 2 luni la un apartament de 3 camere.
- nu e indicat să îl montezi în curte. Dacă ninge abundent și dă ulterior o încălzire bruscă, ai un risc semnificativ de avalanșă.
-ai cheltuieli suplimentare cu postul trafo montat special pentru rețeaua de 130 km de luminițe. 
Există totuși și o parte bună: dacă va ninge mult, nu mai trebuie să te obosești cu degajarea drumului. Doar bagi luminile în priză. Ȋn 3 minute ți-a topit tot, pe o rază de 2 km.”  

Ene Cosmin: „Mi-am luat bradul la recomandarea unui prieten. Pentru că nu aveam destule globuri, mi-am pus și garsoniera în el, cred că o să atârn și colindatorii care vor veni dacă mai e spațiu. Pisica a fost foarte supărată că nu-l mai poate dărâma, așa ca a trebuit să îmi cumpăr și un tigru.
Per total sunt mulțumit.
Contra: cablul HDMI cu care vine a fost stricat.”

Ionuț: „După îndelungate reviewuri citite pe forumuri de specialitate, am decis să îl cumpăr. Din câte am înțeles, este singurul brad care este mai înalt ca al lui Chuck Norris.”