ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trăim vremuri complicate, asta o știm cu toții. Dar pentru că suntem în România, cel mai greu o duc producătorii și afacerile românești. Deși nu ar trebui să fie așa.

Dar vremurile grele sunt și o oportunitate. Există o expresie în limba engleză care-mi place foarte mult: „to show your true colours”. Adică, ca s-o adaptăm la contextul nostru: criza asta ne dă ocazia să ne arătăm adevăratul caracter.

Putem să ne comportăm ca niște animale cu rațiune și să nu ne intereseze decât supraviețuirea cu orice preț sau putem să fim oameni. Oameni înzestrați cu spirit, oameni care înțeleg că viața presupune mai mult decât instinctele.

Unul din atributele omului cu duh este solidaritatea, altul este demnitatea.  Putem exersa ambele atribuite cumpărând produse românești, de la producători români.

Mai ales dacă aceste produse conțin simboluri românești. Ce moment mai bun decât acesta pentru a ne afișa cu tricouri, hanorace, șepci ba chiar și măști de față care conțin tricolorul?

Toate acestea le puteți găsi la magazinul Patriot. Patronatul este românesc, produsele conțin simboluri naționale și sunt fabricate în România. Și sunt de calitate.

Gândiți-vă unde mai găsiți produse cu însemne românești. Peste tot sunt produse cu eroii și însemnele altora. Așa că un magazin precum Patriot trebuie să existe în continuare și e musai să se dezvolte.

Copiii noștri au nevoie să vadă în jurul lor cât mai multe simboluri naționale, au nevoie să înțeleagă că aparțin unui spațiu, unei comunități aparte, unită de valori și de culori. România este țara noastră și mai ales acum, în vremurile grele, e timpul ca-ți arăți adevăratul caracter: de PATRIOT.

Sunt Mihai Șomănescu, redactor-șef al publicației ActiveNews.ro și vă recomand oferta PATRIOT.