ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Enrique Iglesias s-a rănit destul de serios la degetele de la mâna dreaptă în timpul unui concert pe care îl susținea în orașul mexican Tijuana. Accidentul s-a petrecut în momentul în care artistul a încercat să prindă o dronă ce survola scena pentru a oferi publicului imagini mai de aproape cu el. 

Cântărețul, în vârstă de 40 de ani, nu a ținut corect aparatul, care i-a alunecat din mâna dreaptă și i-a provocat tăieturi pe degete. Imediat, Enrique Iglesias a primit îngrijiri la fața locului, pentru a opri hemorgia, apoi a decis să urce pe scenă și să-și termine concertul.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în fața a mii de spectatori. Fanii au umplut rețelele sociale cu sute de fotografii în care este surprins momentul accidentului, bandajul și tricoul artistului pătat de sânge, potrivit digi24.ro.

Fiul lui Julio Iglesias a plecat la Los Angeles pentru a fi îngrijit de un medic specialist, a anunțat agentul său.