ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ecourile cazului din Munții Retezat continuă să se facă auzite. Tot mai multe acuzații la adresa ecologiștilor ies la iveală, relatează presa din județul Hunedoara.

Mai mult, localnicii și apropiații victimei, Mihalache Bocea, afirmă că ecologiștii au fost cei care s-au comportat violent și au șters imaginile compromițătoare din clipurile prezentate presei.

Astfel, fiul proprietarului terenului, Adrian Bocea, spune că nu este prima oară când ONG-urile i-au agresat familia.

"Nu este pentru prima oară când suntem agresați de acești ecologiști, de aceste ONG-uri. Tatăl meu a mai vorbit cu ei, le-a lăsat și numărul de telefon, singura lui rugăminte fiind aceea de a-l anunța înainte de a mai intra pe proprietatea noastră", a spus băiatul proprietarului.

Ioan Coman, consilier local, afirmă că totul a degenerat după ce Alin Andrioni a trecut cu mașina peste proprietarul terenului.

"Noi am urcat cu ATV-ul, am parcat între dânșii, așa cum se vede și pe imaginile lor. Unul din ei, Vasile Leordean, a dat cu pumnul în parbrizul ATV-ului, iar apoi cel de la volan a accelerat și l-a târât pe omul acela ( Bocea -n.r.) 10 metri, ca pe un câine. Era ca și mort în mâinile mele, atunci a degenerat totul", afirmă localnicul(FOTO JOS).

Deși Gabriel Păun afirmă că are mai multe coaste rupte, acest lucru nu este confirmat de către serviciul județean de medicină legală, afirmă Antena 1 Deva. Procuratura a început o anchetă.

Consilierul local, Ioan Coman, spune că toate actele sunt în regulă și  reprezentanții ONG-urilor trebuiau să aștepte decizia Justiției în ceea ce privește contestarea avizelor.