ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Facebook a realizat mai multe experimente de-a lungul timpului, însă cel mai recent este de departe cel mai straniu de până acum.
 
În timp ce în trecut acestea erau centrate în jurul tipului de conținut livrat către News Feed, de data aceasta rețeaua de socializare a încercat să testeze răbdarea utilizatorilor variantei de Android a aplicației. Se pare că cei care au participat la acest experiment (fără voia lor) au fost puși în fața unei situații interesante: sunt dispuși să renunțe la Facebook dacă aplicația se închide fără motiv?

Rezultatele au fost și mai interesante și chiar îmbucurătoare pentru Facebook, întrucât se pare că utilizatorii nu vor abandona rețeaua de socializare doar pentru că software-ul nu funcționează în parametri normali, potrivit go4it.ro. Un număr restrâns de utilizatori ai aplicației Facebook de Android a fost ales la întâmplare și le-a fost închisă aplicația în repetate rânduri. Alternativa a fost să intre pe Facebook direct din browser și să își continue sesiunea de socializare în acest fel.