ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După seria de concerte susţinute de André Rieu la Bucureşti, fanii artistului olandez vor avea ocazia să se delecteze din nou cu muzica sa.
 
Comedia romantică „Nuntă în Toscana”, ce va avea premiera în cinematografele noastre pe 28 august 2015, readuce în prim-plan muzica lui André Rieu. 
 
„Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus – împreună cu violonistul Frank Steijns - trei piese noi pentru coloana sonoră a filmului olandez „Nuntă în Toscana”.   Este vorba despre „Tuscan Wedding Waltz", „Volare con te” și „Bella Tarantella”.
 
André Rieu a declarat despre experiența lucrului la coloana sonoră și despre aceste noi piese: 

„Trăim încă multe amintiri de vis după ce am petrecut clipe de neuitat în Toscana, unde am înregistrat în localitatea Cortona. Ideea unei nunţi în Toscana a fost o sursă de inspirație pentru amândoi. Ne-am putut răsfăţa în dulcele stil italian, pe notele  romanticului Vals Toscan de Nuntă (Tuscan Wedding Waltz) sau în exuberanta, radianta Tarantella. Piesele se vor regăsi cu siguranţă pe viitorul meu album, ce va fi lansat în toată lumea”.
 
Producția olandeză a rulat timp de opt săptămâni în cinematografele din Olanda, surclasând la box office blockbustere hollywoodiene. „Nuntă în Toscana” este distribuit în România de Taylor Projects şi va rula în majoritatea orașelor țării. Lansarea filmului  vine şi cu un premiu –  un weekend pentru doi chiar în Toscana.
 
André Rieu vrea să revină în România

După seria concertelor de la Bucureşti, André Rieu mărturiseşte că nu va uita niciodată căldura cu care a fost întâmpinat de publicul român şi promite că va reveni, cu siguranţă, pentru noi concerte:

„Ne vom aminti întotdeauna căldura cu care am fost primiţi de spectatorii români. Dar şi pe scenă a fost o căldură incredibilă: la 40 de grade Celsius, a fost cu siguranţă cel mai fierbinte concert pe care l-am susţinut vreodată. 

Ne-am simţit incredibil de bine la Bucureşti, şi pe scenă, şi în afara ei. Cu siguranţă ne vom întoarce în România”, spune André Rieu.