ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Implanturile Fast & Fixed ofera pacientilor sansa de a se bucura de dinti noi intr-o singura zi. Rapida, eficienta si sigura, aceasta este o tehnica inovatoare utilizata in stomatologia restaurativa care poate rezolva cu succes si in cel mai scurt timp problema dintilor lipsa.

Procedura faciliteaza montarea dintilor noi, perfect functionali, in maximum 24 de ore si este special conceputa pentru a restabili dantura. Totodata, inlocuieste eficient puntile si protezele dentare incomode, care creeaza atat de multe dificultati la mancat si vorbit!

Implanturile dentare versus Fast & Fixed
Implanturile dentare sunt mici suruburi din titan sau alte materiale 100% bicompatibile plasate sub gingie, in osul maxilarului sau mandibulei. Rolul acestora este de a oferi un suport fix, asemanator radacinii dintilor, pentru coroane, punti sau proteze dentare si reprezinta o procedura de tratament eficienta pentru redobandirea zambetului si imbunatatirea muscaturii. 

Se pot folosi pentru a inlocui unul sau mai multi dinti si arata, se simt si functioneaza cat se poate de natural. Procedura nu este dureroasa, iar disconfortul ulterior, care poate dura pana la doua zile, se poate ameliora cu analgezice. 

Daca in cazul procedurii clasice este necesara o perioada de cel putin 3 luni intre plasarea implantului si restaurarea finala, in cazul procedurii Fast & Fixed, care asigura implanturi foarte stabile, se pot monta imediat dinti ficsi provizorii, iar pacientul poate pleca in aceeasi zi din clinica stomatologica cu zambetul perfect restabilit, urmand sa revina pentru dintii finali dupa 3-6 luni, dupa caz. Astfel, pacientul se poate bucura de o dantura fixa functionala si estetica pe toata durata tratamentului. 

O procedura de ultima ora!
Datorita progreselor tehnologice, acum este posibil ca la clinica stomatologica sa beneficiezi imediat de un implant dentar, coroana, punte sau proteza fixa provizorie. Este vorba despre procedura de tratament numita "dinti in aceeasi zi” care se bazeaza pe implanturi All-on-four sau All-on-six si, totodata, despre o solutie rapida si accesibila. 
 
 

Beneficiile acestui tratament
Procedura de tratament pentru dinti in aceeasi zi este aplicabila persoanelor cu edentatie totala la maxilar si/sau mandibula si are multe avantaje care merita mentionate:Restabileste increderea in sine a pacientului si creste calitatea vietii acestuia;
  • Imbunatateste considerabil vorbitul si muscatura;
  • Consolideaza sanatatea bucala;
  • Ajuta la economisirea timpului si reduce numarul de consultatii si intalniri cu medicul stomatolog.

Etapele procedurii 
  • Procedura de restaurare a dintilor intr-o zi incepe cu o evaluare clinica detaliata in cadrul careia sa va stabili diagnosticul si starea generala a pacientului. 
  • Se vor face radiografiile si scanarile necesare pentru a obtine o imagine cat mai clara a maxilarului/mandibulei si a putea planifica plasarea implanturilor dentare.
  • Se continua cu plasarea implanturilor si apoi a coroanei, a puntilor sau a protezei fixe provizorii.

Pacienti care nu pot beneficia de aceasta procedura 
Intrucat acest tratament necesita o buna stabilitate a implantului dentar plasat chirurgical, sunt cazuri rare in care pacientii nu il pot alege. Astfel, daca densitatea si calitatea osului maxilarului nu sunt suficient de bune pentru a sustine lucrarea, sunt necesare procedurile de tratament suplimentare pregatitoare, precum grefele sau reconstructiile osoase. In astfel de situatii, intrucat va fi nevoie de o perioada de pana la trei luni pentru recuperare, pacientul nu poate beneficia in aceeasi zi de dinti noi.

Pentru ca implanturile Fast & Fixed sa aiba succes si sa reziste in timp, este esential sa fie realizate de catre medici cu experienta, intr-o clinica stomatologica certificata SKY Fast & Fixed de Bredent. La Dental Premier vei gasi specialistii de care ai nevoie pentru a beneficia de aceasta procedura de tratament noua si eficienta, dar si de ingrijirile ulterioare necesare!