ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O prietenă bună a decis că poate ar fi bine să mă ducă și pe mine în Fratelli așa că a decis să se mărite și să organizeze petrecerea burlăcițelor în celebrul club. Cum nu am mai ieșit de ceva vreme prin cluburi, fiind la vârsta aia la care dacă pierd o noapte, a două zi mă simt complet inutilă și nefermecător de tălâmbă, indiferent cât de mult supradyn sau iaurt consum, am stat să urmăresc fascinată ce mai e nou în lumea bună a Bucureștiului. Când zic bună mă refer la genul ăla de bună în care s-ar încadra perfect fiul domnului Ioan Rus și mirifica sa viitoare noră (în caz că nu știți cine sau cum arată fata, search repede pe Google).

Am ajuns pe la ora unu noaptea, ca niște persoane speciale ce ne credem, pline de speranțe că vom avea o noapte fantastică. Totul era alimentat de milioanele de povești despre cât de mișto sunt cluburile din București încât au ajuns străinii să vină la noi doar ca să iasă în cluburi și să vadă fete cum nu au mai văzut vreodată în viața lor. Dar ce să vezi!?! Nimeni, dar absolut nimeni nu se distra, nimeni nu dansa, străini pe nicăieri, atmosferă pleoștită. Ah, ba da, într-un colț erau câteva rătăcite care se mișcau pe ritmurile muzicii, dar fraierele alea cred că nu înțeleseseră cum e mersu’ pe la Fratelli.

Deci, fetelor, cu astea rătăcite vorbesc acum, nu vii la Fratelli ca să dansezi, la Fratelli vii ca să ții un pahar de băutură în mână cu degetul mic ridicat în timp ce îți ții boticul țuguiat și te arăți scârbită de ce se întâmplă în jur, lăsând impresia că ai făcut cea mai mare concesie a vieții tale să calci p-acolo. Asta până la ora trei. Apoi bei în sfârșit băutura din pahar, speri să te agațe cineva cât mai repede ca să nu fie nevoie să te îmbeți cu bere, dacă totuși n-ai noroc, îți mai iei 3 beri și dai drumu la dans că e o seară pierdută.
operatii-esteticeAșa, să revenim de la a da sfaturi importante și dezinteresate. În clubul ăsta de lume bună am remarcat câteva tipologii care, presupun, fac regula oricărui loc de genul ăsta. Ca regulă, într-un astfel de club nu se vine pentru fun, se vine pentru "networking” cu tot ce presupune el. Și categoriile care fac networking profesionist sunt după cum urmează:

1.  Căprioarele Rănite de la bar. Astea sunt fete care umblă fie singure, fie în grup de două-trei,  îmbrăcate cu ce au avut ele mai de mătase prin șifonier. Toată ziulica au stat cu placa în cap, cu crema epilatoare pe trup și nemâncate. Nu se face să vii la club cu burta plină, ea trebe să stea lipită de șira spinării, altfel nu se vede foamea în priviri. Privirile sunt languroaso-triste, ca prințesele încuiate în turnuri, doar că în varianta "decăzută la bar” și cu deviza "să vină vânătorul să îmi curme suferința!”. De cele mai multe ori, vânătorul își îndreaptă ținta către Prințese. Dar speranța moare ultima, odată cu berea după Cinzano. 

2. Prințesele. Astea sunt alea ca nora lui Ioan Rus, de îți ferești ostentativ țigara din calea lor, ca să nu provoci combustie spontană cu plasticul. Sprâncene în formă de logoul Nike, maieu alb, sâni care nu se clatină nici spre stânga, nici spre dreapta, buze letale care gem de acid hialuronic, de multe ori aia de jos cedează și se răsfrânge pe bărbie, pantaloni scurți de blugi și platforme. Când apar Prințesele, Căprioarele Rănite își dau ochii peste cap, iar bărbații cu tricouri polo își ridică gulerele. Intrarea în club se face neapărat cu ochelari de soare, să nu o bată laserele peste cap.

3. Bătrânii Vânători Expați. Și când zic bătrâni, nu e un eufemism pentru "experimentați în arta seducției”. Nu, bătrâni pe la 60 de ani. Majoritatea sunt sefi de corporații, plictisiți și restricționați de regulile interne unde n-ai voie cu fetițe, așa că își încarcă și descarcă arma prin cluburi, departe de nevestele cu mustață de p-acasă și de copiii urlători. Ăștia stau la bar sau își iau masă. Dacă n-ai masă în club la nivelul tău, ești prost. Oricum, te mai dor șalele și trebe să stai jos. Ăștia au ceasuri scumpe, cămăși scumpe, neapărat albe și privirea galeșă, primitoare și invitativă. Și totul e la vedere. Probabil că la șaij de ani nu mai ai chef de bullshit și de amandină la cofetărie, de-asta ei stau doar cam o oră și pleacă cu o Prințesă la braț iar, dacă e o seară slabă, merge și o Căprioară Rănită.

4. Băieții cu gulerul ridicat. Ăștia își iau de la început o bere și bălesc pe guler la Prințese. Căprioarele Rănite par prea intelectuale, ce te faci dimineața dacă vorbește ceva? Barem cu Prințesele e simplu, peste noapte se umflă acidul hialuronic și nu mai pot deschide gura. Pentru ei e mai greu să facă networking, că abia au bani de bere pentru ei. Ideal ar fi să-i observe cineva pentru farmecul lor, o femeie singură pe la 40 de ani și pot declara seara câștigătoare. Și ei au stat toată ziua cu placa și cu gelul în mână să-și facă ciuf din ăla de Ronaldo, karma ar trebui sa fie blândă.

Am plecat pe la trei și ceva, când lumea începuse să se îmbete, cămășile să se șifoneze, creierele să se dilueze. Ce bine că azi e duminică și am putut dormi mai mult!