ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filmul ''Fifty Shades of Grey''  și SF-ul ''Fantastic Four'' au obținut, la Palace Theatre din Hollywood, premiul Zmeura de Aur pentru "Cel mai prost film" din 2015.

De altfel, ''Fifty Shades of Grey'' este campionul ediției din 2016 a Zmeurei de Aur, fiind premiat pentru "Cel mai prost regizor", Josh Trank, "Cel mai prost actor în rol principal", Jamie Dornan, "Cea mai proastă actriță în rol principal", Dakota Johnson, "Cel mai prost cuplu pe marele ecran", Jamie Dornan și Dakota Johnson și "Cel mai prost scenariu".

Nominalizatul la Oscar Eddie Redmayne a primit premiul pentru "Cel mai prost actor în rol secundar", în urma rolului avut în fantezia "Jupiter Ascending".

"Cea mai proastă actriță în rol secundar" a fost desemnată Kaley Cuoco, care a împrumutat vocea unui personaj de desen animat, în "Alvin and the Chipmunks: The Road Chip".

Un premiu special a fost acordat actorului Sylvester Stallone, pentru prestația din lungmetrajul "Creed".

Decernate anual din 1980, în seara de dinaintea ceremoniei Oscarurilor, premiile Zmeura de Aur sunt stabilite prin votul a 943 de oameni care plătesc o taxă pentru a putea să își exprime votul.