ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faci parte dintr-o trupa aflata la inceput de drum si tocmai ai scos o piesa noua, cu care crezi ca vei da lovitura? Nu este suficient ca melodia ta sa fie difuzata la radio sau share-uita pe Facebook, ci trebuie sa aiba vizibilitate atat la televizor, cat si pe YouTube. Pentru ca promovarea sa fie una ca la carte, pe toate canalele, ai nevoie si de un videoclip.

Totusi, pentru o trupa noua, care nu dispune de un buget impresionant, filmarea unui clip poate fi o activitate destul de costisitoare. Exista, insa, cateva trucuri care te vor ajuta sa obtii rezultate spectaculoase cu o investitie minima. Bineinteles, cele mai la indemana sunt programele sau site-urile care iti permit sa creezi videoclipuri din sample-uri pre-inregistrate.

De ce sa folosesti fumigene colorate in videoclipul tau?

Aceasta optiune nu este insa ideala, deoarece nu iti va oferi ocazia sa personalizezi clipul si sa transmiti exact mesajul pe care ti-l doresti. In aceste conditii, este clar ca trebuie sa filmezi macar cateva cadre. Daca locul in care iti permite bugetul sa inregistrezi nu este foarte spectaculos, sugestia noastra este sa folosesti fumigene colorate.

Dupa cum le spune si numele, aceste materiale pirotehnice emana o cantitate foarte mare de fum gros, in diverse culori, care mai de care mai aprinse. Folosite intr-un videoclip, fumigenele colorate vor invalui intregul cadru in mister si vor face fiecare scena sa para filmata in marile studiouri de la Hollywood.

Un mare avantaj al folosirii fumigenelor colorate in videoclipuri este faptul ca se potrivesc oricarui stil muzical, de la rock la pop si de la dance la house. Indiferent de genul muzical pe care il asculti sau abordezi, aceste articole pirotehnice vor transmite acelasi lucru: bucurie, descatusare si libertate.

Un alt truc de care te poti folosi este sa alternezi cadrele alb-negru, eventual in care formatia ta interpreteaza live melodia, cu cadre cu fumigene colorate. Astfel, vei obtine un contrast care va atrage privitorul si va propulsa videoclipul tau printre cele mai difuzate pe canalele TV muzicale si printre cele mai vizualizate pe YouTube.

Ce fumigene colorate iti furnizeaza un magazin autorizat?

Un furnizor autorizat de articole pirotehnice, asa cum este magazinul online Ekopiro, intrat de curand pe piata din Romania, iti va pune la dispozitie o gama larga de fumigene colorate, de la diverse branduri si in diverse culori, dupa cum urmeaza:

- grenade de fum (rosie, alba, galbena, albastra, portocalie, verde);

- fumigena PXM (neagra, alba, violet, albastra, galbena);

- fumigena RDG (albastra, rosie, alba);

- Afumatorul (unul dintre cele mai cunoscute modele de fumigene colorate);

- Nebelschlag - fumigena + petarda.

In general, fumigenele colorate sunt considerate articole pirotehnice extrem de spectaculoase, dar si inofensive, intrucat de obicei nu sunt urmate de o explozie. Totusi, exista anumite modele mai deosebite, precum Nebelschlag, care trebuie manuite cu mare precautie, pentru a evita orice posibil incident.