ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dintre toate camerele, dormitorul poate fi considerat un adevarat regat al relaxarii, un loc in care revii cu placere de fiecare data pentru odihna pe care o meriti si pentru momentele de rasfat petrecute in intimitate. La randul sau, patul este tronul tau, spatiul personal in care te simti cel mai bine dupa o zi plina si locul in care te cuibaresti, la cald, pentru o "calatorie" spre taramul viselor. 

Insa decorul imperial nu poate fi complet fara indragitele lenjerii Pucioasa! Pe langa eleganta lor, acestea sunt deosebit de confortabile si iti garanteaza un somn placut, fara intreruperi, pe toata durata noptii.

De ce sa alegi lenjerii Pucioasa pentru patul tau?

Cand vine vorba de un somn placut, asternutul joaca un rol extrem de important in a-ti oferi acel confort pe care il cauti si de care ai nevoie. Fabricate dintr-un material deosebit de fin si placut la atingere, mai exact bumbac 100%, aceste lenjerii de pat fabricate intr-un loc cu vasta experienta in domeniul textilelor iti garanteaza ca nu te vei trezi obosit si ca vei dormi nu doar cantitativ, ci si calitativ. 

Pe langa calitatea materialului, daca vei alege lenjerii Pucioasa din magazine online, asa cum este patulmeu.ro, te vei bucura de preturi accesibile si oferte avantajoase. In acest mod, vei putea achizitiona mai multe modele pentru dormitorul tau, vei putea folosi aceste lenjerii si pentru camera de oaspeti sau camera copiilor si, mai mult decat atat, vei putea oferi si in dar cateva seturi speciale. 

O lenjerie de pat este mai mult decat binevenita, cu atat mai mult daca vorbim fie de un cadou de casa noua, fie de o amintire pentru cei dragi. 

Cum trebuie intretinute?

Pentru a te asigura ca lenjeriile achizitionate rezista cat mai mult timp si raman la fel de placute la atingere, este foarte important sa respecti cateva principii de baza. Inca de la prima spalare, urmeaza aceste sfaturi:

1. Ai grija la temperatura la care speli lenjeriile Pucioasa. Verifica intotdeauna ce scrie pe eticheta si instructiunile de spalare aferente. Este posibil ca unele dintre modele sa necesite o atentie speciala, cum ar fi nevoia de prespalare. 

2. Evita folosirea clorului pentru a scoate petele incapatanate. Foloseste un detergent bland sau local, un produs special pentru pete, care sa nu decoloreze materialul in timpul procesului de inlaturare a petelor. 

3. Usuca foarte bine lenjeriile de pat inainte de a le depozita, astfel incat sa te asiguri ca acestea nu vor capata un miros neplacut. De asemenea, pentru a evita aparitia cutelor, ai grija la modul in care le impaturesti. 

4. Schimba-le cel putin o data la doua saptamani, din motive de igiena. In acest fel, te vei asigura ca patul tau miroase a prospetime si este mereu pregatit sa te intampine pentru odihna si clipele de relaxare de care ai nevoie. 

Acestea sunt doar cateva sfaturi si recomandari de care e bine sa tii cont dupa ce ai achizitionat lenjerii Pucioasa. Descopera gama variata de modele si te vei bucura de mai mult confort de fiecare data cand te asezi in pat!