ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Debutul sezonului rece coincide cu cel mai bun motiv pentru care trebuie sa ne actualizam garderoba aproape in totalitate. Temperaturile sunt tot mai mici de la o zi la alta iar in unele zone din Romania au cazut chiar si primii fulgi de zapada. Prin urmare, trebuie sa ne imbracam in functie de conditiile meteo de afara, iar hainele pe care le-am purtat toata vara dar si o buna parte a toamnei nu mai reprezinta o alegere intocmai potrivita. 

Practic, actualizarea garderobei este obligatorie. Atat hainele cat si incaltamintea trebuie sa ne ofere protectie impotriva frigului si a umiditatii excesive, astfel incat sa nu resimtim conditiile neplacute de afara. 

Din fericire, optiunile nu sunt deloc putine. La capitolul incaltaminte, varietatea de tipuri si de modele este imensa! Practic, indiferent de conditiile meteo, de tendintele din lumea modei sau de stilul personal, este mai usor ca niciodata sa gasesti o pereche de incaltaminte care sa ti se potriveasca. 

Iar cel mai bun exemplu in acest sens este noua colectie de botine dama pe care o putem gasi atat in magazinele clasice cat si in cele online. Botinele reprezinte o alegere des intalnita in zilele reci de iarna, popularitatea acestui tip de incaltaminte fiind de la sine justificata. Totusi, daca in garderoba ta nu se regaseste cel putin o pereche de botine dama, atunci ar trebui sa descoperi motivele pentru care merita sa iti cumperi una. 

Impreuna cu Tocmania.ro, un magazin online de incaltaminte foarte apreciat, ti-am pregatit cateva motive pentru care trebuie sa adaugi si tu cel putin o pereche de botine dama in garderoba:

Cea mai comoda alegere

In general, incaltamintea de iarna nu se remarca cu o comoditate la cel mai inalt nivel, ba chiar multe dintre ele sunt inconfortabile in unele situatii. De regula, incaltamintea de iarna este grea, asa ca mersul nu este intocmai foarte placut. De asemenea, nu este deloc usor sa porti bocanci de dimineata pana seara, deoarece picioarele iti vor fi foarte obosite la final de zi.

Nu este insa si cazul botinelor, care sunt apreciate in mod special pentru faptul ca ofera conditii excelente de confort. 

Chiar daca iti protejeaza picioarele temperaturile foarte scazute, botinele dama sunt foarte usor, iar mersul devine mai placut ca niciodata. Intr-un top al celor mai confortabile tipuri de incaltaminte de iarna, botinele ocupa prima pozitie. 

Perfecte in zilele geroase

Cand sa porti botinele iarna? Ei bine, le poti incalta in orice zi geroasa in care umiditatea este cat mai scazuta. Nu reprezinta insa o alegere inspirata in zilele ploioase sau atunci cand stratul de zapada este foarte mare. De obicei, botinele nu sunt foarte inalte, asa ca sansele ca zapada sa patrunda in interiorul lor sunt foarte mari.

De asemenea, la capitolul intretinere botinele pot fi destul de dificile, curatarea lor provocand o multime de batai de cap. De aceea trebuie sa eviti pe cat mai mult posibil purtarea botinelor in conditii nepotrivite pentru acest tip de incaltaminte.

Recomandarea noastra este sa porti botinele doar in zilele reci cu umiditate cat mai scazuta, astfel incat sa le pastrezi mereu ca noi.

Versatilitate maxima

Putine tipuri de incaltaminte de iarna se dovedesc a fi la fel de versatile precum botinele. Este practic un alt avantaj care recomanda botinele ca fiind incaltamintea de iarna ideala. Le poti asorta cu usurinta la majoritatea tinutelor tale, astfel incat sa te bucuri de confort si un look atragator in acelasi timp, fara prea multe batai de cap.
Acestea fiind spuse, daca tocmai iti actualizezi garderoba cu accesorii vestimentare de iarna, atunci cu siguranta ar trebui sa adaugi si o noua pereche de botine dama. Descopera pe Tocmania cea mai noua colectie de botine dama!