ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata oricarei persoane. Daca te-ai logodit cu persoana iubita, atunci cu sigurantaabia asteptimomentul in care vei ajunge in fata altarului, dar pana cand acest moment va sosi, ai o planificare amanuntita de facut.

O nunta nu este usor de organizat, deoarece sunt multe aspecte de luat in calcul. Trebuie sa cauti restaurantul potrivit, sa stabilesti meniul, sa gasesti rochia perfecta, accesoriile, decoratiunile, sa alegi muzica etc. Insa atunci cand vine vorba despre metodele de divertisment, trebuie sa stii ca cea mai buna alegere poate fi un ice cream bar nunta, iar, in randurile urmatoare, vei afla de ce:

Toata lumea iubeste inghetata

In comparatie cu alte deserturi pe care oamenii le indragesc sau nu, cu inghetata nu ai cum sa dai gres. Este un desert iubit de toata lumea, deoarece este usor de consumat si de digerat, iar sortimentele sunt diverse. Orice persoana poate gasi o inghetata care sa-i incante papilele gustative, asa ca un ice cream bar la nunta este o alegere inspirata.

Opteaza pentru cele mai populare sortimente, dar alege si cateva mai deosebite pentru invitatii care isi doresc sa incerce ceva nou.

Este un desert racoritor

Un ice cream bar nunta este perfect pentru evenimentele desfasurate in timpul sezonului cald. Temperaturile ridicate, dar si miscarea pe ringul de dans ii vor face pe invitati sa ravneasca dupa un desert racoritor. Si ce poate fi mai potrivit decat o inghetata? Barul de inghetata va fi locul in care invitatii se vor opri de fiecare data cand isi vor dori ceva racoritor.

Din fericire, acest desert este indragit si in timpul sezonului rece. Oamenii nu refuza o inghetata, mai ales atunci cand atmosfera se incinge.

Nu ocupa mult spatiu

Spre deosebire de alte metode de divertisment, un ice cream bar nunta nu va necesita un spatiu extins. In orice locatie, vei gasi suficient loc pentru barul de inghetata, fara sa fii nevoita sa faci schimbari mari in privinta asezarii meselor de invitati.

Ice cream bar-ul este optiunea la indemana oricui si poate completa perfect decorul de nunta. Acest element va aduce un plus de stil evenimentului tau si va fi garantat o surpriza placuta pentru invitati!

Alte optiuni de baruri

Pentru o nunta reusita, poti alege si alte baruri, precum:

Cocktail bar. Invitatii tai vor fi in culmea fericirii daca ii vei rasfata si cu bauturi delicioase. Un bar specializat in cocktailuri va anima atmosfera si vei avea garantia ca fiecare invitat petrece clipe de neuitat la nunta ta.

Sushi bar. Daca vrei sa adaugi un plus de rafinament evenimentului tau, alege si un sushi bar. Acest preparat este foarte indragit si va fi gustat de fiecare invitat.

Candy bar. O optiune buna este si barul cu prajituri. Exista o multime de sortimente din care poti alege, iar daca vei opta pentru diversitate, fiecare persoana va gasi desertul preferat.

Asadar, pentru un eveniment de succes, alege un ice cream bar nunta sau oricare din optiunile mentionale mai sus. Iar daca vrei sa ai garantia ca nunta ta va fi asa cum ai visat, contacteaza agentia de organizare evenimente petrecem.ro - agentie organizare evenimente! Specialistii se vor ocupa de nunta ta de la A la Z, iar tie iti va mai ramane doar sa te bucuri de rezultat!