ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorii Alexandru Arșinel şi Ion Dichiseanu au primit, sâmbătă, câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, iar regizorul Sergiu Nicolaescu a fost recompensat, in memoriam, pentru întreaga sa activitate, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Piața Timpului din Capitală.

Ion Dichiseanu a venit la eveniment însoțit de fiica sa, Ioana, și a declarat că, după 55 de ani de teatru și film, este foarte emoționat pentru steaua primită.

"Sunt emoționat! E un moment superb în viața fiecărui actor care a muncit, fie în teatru, fie în film, am cochetat și cu muzica, și cu poezia. Mulțumesc în primul rând că mă onorați cu prezența dumneavoastră, mulțumesc colegilor mei, chiar și de generație mai tânără cu care joc în Amadeus și cu ocazia aceasta vă invit să vedeți un spectacol minunat. Îmi e foarte greu să vobesc despre mine, fiecare om se naște cu o steluță, fiecare om are un destin, la mine steaua a fost norocoasă, foarte norocoasă. Am fost un răsfățat al teatrului și al filmului, am jucat roluri de facturi diferite, iar cel care a ridicat-o și a menţinut-o a fost publicul, pe care îl iubesc", a declarat la primirea distincției, extrem de emoționat, Ion Dichiseanu, potrivit cancan.ro.

Pe lângă marele actor Ion Dichiseanu, au mai primit câte o stea și îndrăgitul actor Alexandru Arșinel, precum regretatul regizor Sergiu Nicolaescu.