ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De cate ori nu ai iesit in oras cu prietenii si ati petrecut zeci de minute la bar pentru a va decide ce sa consumati? Nu este doar cazul vostru, oameni din intreaga lume au aceeasi problema. Diversitatea de bauturi alcoolice, preturile, gusturile diferite sunt factori care intarzie de multe ori o comanda care ar trebui sa fie atat de simpla.
Desigur, este posibil sa citesti pe fata barmanului o reala indignare, dar in cele din urma iti va recomanda o runda de shoturi de la un anumit brand de whisky. Studiile au aratat ca barmanii sunt mai predispusi sa propuna clientilor Jack Daniel’s decat oricare alta bautura alcoolica potrivita pentru a fi consumata sub forma de shot.

Mai exact, studiile au aratat ca ginul cel mai recomandat este Bombay Sapphire, Bacardi a castigat la capitolul rom, iar Grey Goose - in randul iubitorilor de vodka. Dar bautura cea mai recomandata pentru a fi consumata ca shot este Jack Daniel’s, iar motivele sunt mai mult decat evidente. In momentul de fata, este cel mai cunoscut si bine vandut whiskey din intreaga lume. Prin urmare, barmanii il recomanda in ideea ca oamenii sunt obisnuiti cu brandul si poate chiar si cu gustul. Desigur, Jack Daniel’s la pret de local este mai scump decat daca ti-ai achizitiona bautura preferata pentru acasa, dar tot are un pret accesibil daca stii unde sa-l comanzi.

Cum a devenit Jack Daniel’s una dintre cele mai indragite bauturi alcoolice? 

Pe langa gustul sau exceptional, Jack Daniel’s a avut de-a lungul timpului un marketing de exceptie. S-a asociat mereu cu ideea de independenta a persoanelor nonconformiste, imaginea unui consumator de Jack tipic fiind una sfidatoare. Acesta este mesajul central pe care oamenii de marketing din spatele brandului au promovat-o ani la rand, fiind in acelasi timp puternic asociata culturii pop. In particular, nenumarate staruri rock au fost ambasadori Jack Daniel’s. Frank Sinatra, Jimmy Page (chitaristul formatiei Led Zeppelin), Keith Richards (chitaristul Rolling Stones), Slash si Mick Jagger sunt doar cateva dintre numele care au promovat brandul.

Un gust unic, imbracat intr-un ambalaj recunoscut la nivel mondial 

Jack Daniel's dateaza inca din anul 1866, insa a reusit ca de-a lungul timpului sa-si mentina calitatea. Cu toate ca multe persoane sunt tentate sa-l considere bourbon, producatorul dezaproba aceasta asociere, preferand titulatura de „Tennessee Whiskey”. Confuzia provine de la faptul ca Jack Daniel’s Old No.7 este obtinut in proportie de 80% din porumb si este produs in Statele Unite. Cu toate acestea, daca aruncam o privire asupra intregului proces de obtinere, putem sa ne dam usor seama ca renumita bautura alcoolica este mai mult de atat. Aceasta titulatura provine de la faptul ca este filtrat strop cu strop prin carbune si maturat in butoaie de stejar din productia proprie. El nu este produsul unui plan calendaristic, ci este considerat gata de a fi sorbit doar atunci cand degustatorii companiei, asemenea lui Jack Daniel, stabilesc ca a ajuns la calitatea dorita.

In Romania, importatorul oficial Jack Daniel's este B.D.G. Import. Poti achizitiona Jack Daniel’s la pret de import de pe site-ul www.beicevrei.ro, magazin online ce face parte din grupul sau de firme.