ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Finanțelor Publice anunță, printr-un comunicat, că joi, 25 februarie, va fi organizată a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 17 ianuarie, la care au participat bonurile emise în perioada 1 - 31 decembrie 2015. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 188 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18.55. Aceasta va consta în extragerea cu urnele Loteriei Române a unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 188.

Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 17 ianuarie este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale.