ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Căluți din lemn, păpuși, ursuleți și alte jucării confecționate prin 1900, precum și o tricicletă veche de 80 de ani, un model pe care l-a avut și Regele Mihai în copilărie, vor putea fi admirate la Castelul Bran până la sfârșitul lunii aprilie.

Majoritatea obiectelor provin din zona Brașovului și din sudul țării, proprietarii lor, Ramona și Marian Spătariu, colecționându-le încă din copilărie.

Cea mai veche jucărie expusă este o figurină care are mai bine de o sută de ani și reprezintă un copil care cântă la vioară.

Printre obiectele expuse se numără, de asemenea, machete de mașini germane de la 1920, balansoare și scaune pentru copii, un cărucior pentru gemeni, confecționat din lemn și piele, potrivit agerpres.

Biletele pentru participarea la expoziție costă 35 de lei pentru adulți, 25 de lei pentru seniori, 20 de lei pentru studenți și 7 lei pentru copii.