ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kaufland România anunță începerea înscrierilor pentru programul de finanțare care oferă ONG-urilor din România granturi nerambursabile în valoarea de 1 milion de euro, arată un comunicat de presă.

Pe siteul www.instaredebine.ro, ONG-urile pot depune proiecte pentru România în cadrul primei sesiuni de aplicații, care va dura până pe 5 mai 2018, ora 17:00. Kaufland România oferă 1 milion de euro pentru acest program de sprijin al ONG-urilor, suma maximă a finanțării acordate pentru un proiect individual fiind de aproximativ 50.000 euro (235.000 lei). 

Programul se adresează tuturor asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă. 25% din totalul programelor ce vor fi sprijinite vor trebui să se adreseze mediului rural.

Înscrierile se fac online, în cadrul a trei sesiuni pe parcursul anului 2018, iar următoarele două vor avea loc în lunile iunie și august 2018. Detalii suplimentare despre program, modalitatea de aplicare și etapele de selecție pot fi accesate pe site-ul www.instaredebine.ro. Programul este inițiat de Kaufland România și implementat cu sprijinul FDSC (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile).