ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românca Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel, se va număra printre prezentatorii celei de-a 66-a ediții a Festivalului de muzică de la San Remo, a cărui principală gazdă va fi, ca și anul trecut, Carlo Conti, transmite EFE.

Concursul va avea loc între 9 și 13 februarie, la Teatrul Aniston, și se va bucura de participarea unor apreciați interpreți cum ar fi Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Renato Zero și grupul I Pooh.

Competiția va avea două secțiuni: una la care vor lua parte 20 de artiști consacrați, cu 20 de teme muzicale, și o alta în care vor concura opt muzicieni cu opt melodii noi.

Ca în alți ani, se vor acorda note de către telespectatori și juriu, iar cei mai puțin votați vor fi eliminați. Ca element de noutate, în 2016 publicul va putea salva una dintre melodiile slab notate, astfel încât aceasta să rămână în concurs, potrivit Agerpres.

Festivalul de la San Remo se organizează din 1977 și este în continuare extrem de popular în Italia.