ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Mediului, Costel Alexe, a denunțat ca „fake news” imaginile care circulă pe rețelele de socializare, în care mașini și trenuri au fost surprinse în această perioadă circulând fără probleme în țară, afirmând că nu este vorba de transporturi ilegale.

Mai specific, Alexe s-a referit la un video devenit viral pe internet în care copreședintele partidului AUR, George Simion, solicita oprirea jafului chiar la poarta grupului austriac Holzindustrie Schweighofer, Kronospan și Egger.

În replică, George Simion susține că însuși Ministrul Mediului a raportat, în urmă cu două luni, că din România se taie 20 de milioane de metri cub de lemn în mod ilegal.

„De la Adrian Năstase, Ion Iliescu și toată ciuma roșie, până la Klaus Iohannis, care e prietenul cel mai bun al celor de la Schweighofer, cu toții i-au ținut în brațe pe acești tâlhari. Noi am venit și nu o dată ne-am luptat cot la cot, împreună, în echipe, aici, ca să îi oprim pe bandiții ăștia. Acum e cel mai bun moment să ne unim forțele și să îi dăm jos și de la conducerea țării și cu fabricile lor care poluează afară din România”, a spus Simion într-un alt video.