ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Balul bobocilor este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei domnișoare. Prin urmare, alegerea unei rochii de bal începe întotdeauna din timp. Cumpărarea unei rochii de bal standard, gata făcută, este o problemă dificilă, de aceea majoritatea domnișoarelor aleg modele de rochii pentru Balul Bobocilor de la croitoria de rochii Picasso. Desigur, în acest caz, va trebui să vii pentru măsurători și probe, dar, drept urmare, rochia ta va fi confecționată într-un singur exemplar, în stil individual și decorată în funcție de dorințele tale. 

Rochii de bal – Materiale și culori la modă

În ceea ce privește rochia de bal la modă,  părerea stiliștilor este de neclintit, nu sfătuiesc realizarea rochiilor din țesături strălucitoare și utilizarea elementelor decorative foarte luminoase. Același lucru este valabil și pentru rochiile pufoase cu multe volane, acestea fiind literalmente modele învechite. În ceea ce privește culorile la modă, acestea includ: albastru, alb, turcoaz, gri, bej, și desigur, nuanțe elegante de negru și pastelate. Pentru iubitoarele romantice de imprimeuri florale, aceste materiale nu sunt irelevante, ci dimpotrivă, simbolurile grafice și desenele câștigă popularitate. Rochiile de bal feminine, ușoare sunt obținute prin combinarea sifonului simplu, a tricotajelor și gipurei delicate de dantelă.

Croirea unei rochii de bal personalizate este cel mai sălbatic vis al unei domnișoare de a obține o ținută de lux pentru acea seară specială. Și, desigur, vei avea garanția că, în această zi mult așteptată, cu siguranță nu vei da peste cineva în aceeași rochie pe care o porți.  În atelierul Picasso poți comanda o rochie de bal în orice stil și în orice dimensiune. Nu trebuie decât să menționezi viziunea ta despre aspectul pe care ai vrea să-l ai la Balul Bobocilor, iar croitorii experimentați vor face pentru tine o rochie unicat, rafinată din mătase, voal, dantelă, catifea.

Rochii de bal cu trenă sau în funcție de dorințele tale

Sunt implicați activ în dezvoltarea modelului de rochie de Bal al Bobocilor și nu numai că îți vor asculta dorințele, ci vom lua în considerare și particularitățile corpului tău. Și dacă nu ai decis încă ce model de rochie să comanzi pentru Balul Bobocilor, te vor ajuta să alegi stilul cel mai relevant și potrivit pentru tine. Cu o potrivire personalizată, tânăra fată de orice formă va fi regina balului irezistibilă. Lista de prețuri arată prețurile inițiale pentru adaptarea unui model simplu de bază. Odată cu creșterea complexității stilului, numărului de elemente decorative, dimensiuni, costul rochiei la comandă va crește. Prin urmare, prețul final pentru fabricarea produsului este calculat individual, în consultare cu designerul, după clarificarea tuturor detaliilor modelului. 

Prețurile sunt doar pentru cusut. Țesăturile și materialele de căptușeală nu sunt incluse în preț, dar sfaturile de croitorie sunt gratuite. Dacă ești în căutarea unei ținute de lux pentru Balul Bobocilor, comandă rochii de bal cu trenă și vei deveni irezistibilă. Croiala individuală a unei rochii de bal, crează personalitate, indiferent de model. În funcție de conformația corpului tău, croitorii  vor  coase o rochie de bal lungă sau scurtă, o ținută complexă, un model cu spatele deschis sau o rochie cu trenă. Croitorii lucrează cu toate tipurile de țesături, așa că nu le va fi greu să realizeze rochia pe care o și visezi deja.