ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prima companie care interzice angajaților să mai alerge cu ochii în furnal după figurinele Pokemon Go e din Galați, ArcelorMittal. E drept, e cam riscant să-i urmărești când lucrezi la topitorie...

Salariații combinatului siderurgic vor trebui să se mulțumească de acum cu vânatul animalutelor în afara locului de muncă, altfel riscă să vâneze ajutorul de șomaj din partea angajatorului a anunțat azi compania care dorește să evite în acest fel accidentele de muncă.

"ArcelorMittal Galați nu este împotriva divertismentului online, însă, este hotărât să asigure un climat de lucru sigur propriilor angajați și contractori. Reamintim comunității că lucrăm într-un mediu industrial cu provocări privind securitatea muncii și care necesită asigurarea unei discipline puternice și a unui comportament prudent, în permanență. A juca Pokemon Go nu este, așadar, o activitate compatibilă cu cele dintr-o unitate producătoare de oțel. În aceste condiții, compania a interzis jocul Pokemon Go și alte aplicații online de divertisment similare în incinta unității, în timpul lucrului și nu va permite intrări neautorizate ale unor persoane străine în combinat”, spune pentru news.ro, preluat de stiripe surse.ro, Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Arcelor Mittal Galați.