ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa ai intotdeauna incredere in propria persoana? Sa nu te mai sperie ideea de a vorbi in public, sa comunici eficient cu cei din jur, sa stii exact ce vrei de la viata si cum trebuie sa procedezi pentru a obtine tot ceea ce iti propui?

Cu ajutorul unui curs dezvoltare personala Bucuresti, visurile tale pot deveni realitate! Inscrie-te acum la Success Academy, un program complet si coerent de dezvoltare personala, prin intermediul caruia vei reusi sa devii cea mai buna versiune a ta.

O „altfel” de scoala

Vremurile sunt in continua schimbare si, din pacate, sistemul de invatamant nu reuseste intotdeauna sa tina pasul cu noile timpuri. Copiii au nevoie de o „altfel” de educatie reprezentata de o scoala centrata pe elevi si pe nevoile acestora.

Cursurile oferite de Success Academy sunt menite sa vina in completarea programei scolare traditionale si sa le ofere tinerilor toate informatiile teoretice si practice de care au nevoie in viata reala. Fiind singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, Success Academy ii pregateste pe elevi pentru un viitor stralucit.
 

 
Invatarea experientala – Curs dezvoltare personala Bucuresti interactiv

Academia utilizeaza un concept de predare care, desi este relativ nou, este deosebit de eficient. Este vorba de invatarea experientala, reprezentata de jocuri, exercitii de imaginatie si diferite experimente. Astfel, timp de aproximativ o ora, elevii sunt pusi in fata unor situatii fictive, moment in care trebuie sa ia diferite decizii si sa implementeze anumite actiuni.

Odata ce experimentul s-a incheiat, ghidati de traineri, participantii discuta ce s-a intamplat in timpul exercitiului si descopera lectiile care trebuie invatate. Astfel, toate informatiile dobandite la acest curs dezvoltare personala Bucuresti sunt stocate in memoria de lunga durata, de unde tinerii le pot accesa oricand doresc.

Orientarea spre rezultate

Rezultatele obtinute in urma participarii la programul de dezvoltare personala sunt formidabile – dupa cum dovedesc fostii participanti la cursurile Success Academy. Insa acest lucru nu ar fi fost posibil fara trainerii Academiei, care au o experienta de peste 17 ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale.

In plus, trainerii sunt, la randul lor, parinti si cred ca tinerii pot obtine orice doresc daca sunt ghidati in directia potrivita. Astfel, prin consiliere individuala si feedback continuu, echipa Success Academy se asigura de faptul ca fiecare cursant va deveni cea mai buna versiune a sa.

Spre deosebire de profesorii cu care sunt obisnuiti la scoala, in cadrul unui curs dezvoltare personala Bucuresti, tinerii vor cunoaste traineri speciali, care sunt dispusi sa descopere care este personalitatea copiilor si sa invete alaturi de acestia cum sa devina mai buni. 

Vrei sa participi la un astfel de program? Inscrie-te pe successacademy.ro la o sedinta demo si vino sa vezi cum se desfasoara un curs dezvoltare personala Bucuresti! La aceasta sedinta sunt invitati atat elevii, cat si parintii acestora, iar participarea este complet gratuita.

Success Academy este un concept unic in spatiul educational romanesc, insa extrem de necesar pentru toti elevii care vor sa descopere cum sa procedeze pentru a obtine succesul dorit, indiferent de traseul profesional sau personal ales.