ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nokia a resuscitat varianta „indestructibilă” a modelului 3310, la 17 ani de la apariția sa, varianta din 2017 având unele îmbunătățiri menite să îi atragă atât pe nostalgici, cât și pe utilizatorii mai tineri.

Nokia 3310 (2017) a fost prezentat de firma finlandeză HDM Global la târgul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona.

Sistemul de operare, S30+, deși este mult limitat față de Adroid sau de iOS-ul de la Apple, permite accesul la internet printr-o conectivitate 2,5GG, mai înceată decât 3G sau 4G.

Telefonul are o camera foto de 2 megapixeli, iar producătorul anunță că bateria poate fi folosită la 22 de ore de conversație și poate sta o lună de zile în stand by.

HDM Global a păstrat celebrul ton Nokia, dar și jocul Snake, care au făcut aparatul celebru la începutul anilor 2000. Mai subțire decât „bunicul lui”, 3310 are un ecran color de 2,4 inch, cântărește aproximativ 80 de grame și i se pot atașa micro-sim carduri.

Designul robust vine pe piață în 4 culori, roșu, galben, gri și clasicul albastru închis mat și va costa aproximativ 50 de euro.

Nokia 3310 și-a căpătat renumele de „telefon indestructibil” după ce pe internet au început să apară filmulețe cu experimente extreme, în urma cărora aparatul rămânea relativ intact.

Foto: nokia.com